nisam ja Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 nije prošo na pozorju al se u kanalizaciji snašo, pliva.
ivy Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 sutra neće biti vode u celom Novom Sadu i okolini http://www.021.rs/Novi-Sad/Servisne-informacije/Ceo-grad-bez-vode-u-cetvrtak.html
Aće Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 ja sam vec poslao protest novom savetniku u vodovodu
Aće Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 pa da ga zaposlim. doduse, jos nikom nisu javili koga i u vezi cega savetuje.
notenoughreasonsforclaire Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 JKP „Vodovod i kanalizacija“ će u četvrtak, 15. novembra obaviti obimne radove na Pogonu za preradu i distribuciju vode koji za cilj imaju dodatno poboljšanje sistema vodosnabdevanja.Budući da ti radovi zahtevaju isključivanje struje u „Fabrici vode“, bez vode će u četvrtak, 15. novembra, od 8 časova ujutro do večernjih časova biti Novi Sad i prigradska naselja.Drago mi je što se na njihovim časovnicima 8 AM očituje kao 8 PM prethodnog dana...
radisa Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 govnaNišta, sjajno...Jel' ih to Maca savetovao kako da pokrenu pumpu?Inače, ako neko zna, tačno mesto suda za prekršaje, bio bih mu zahvalan... Sumnjam da je negde kod Aleksandrove zgrade na bulevaru, ali Google svašta izbacuje za poziciju Bulevar Oslobođenja 58... :)
Aće Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 preko puta naftagasa. zgrada pored banke, tamo gde je ranije bila druga banka.
Aće Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 (edited) tamo bio pre taj sud, sad je komunalna policija.inace, komentar sa 021 na tekst u kojem izmedju ostalog pise da kurina sa 6 razreda osnovne ima platu 135.000 dinUlazi sekretarica i kaze: Gospodine Bela stigao Vam je mejl. Odgovara gospodin Kurina: Pa sta ceka, neka udje. Edited November 15, 2012 by garoviks
radisa Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 a šta je ono kod vošinog stadiona..?To je bilo nekad, ali je neki magarac ostavio marker na Google Maps da je sud još uvek tamo, sve sa novom adresom... I onda imaš zajeb, jer je adresa tačna, a pozicija nije... Pogotovo što je ta strana neparna... :)
Recommended Posts