maheem Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ja mislio ovo odavno prošlo, pa se sve razočaro što nisam otišo. Puštao sam Baku, pustiću i vama. Od 6:00 ide posebnost: Do ponoći 300 din, posle ponoći 400. Vredeće svaku paru. Ja idem.edit: Pedoneša je ovo obradio, dajem ud.umro sam :rolf:inače, riba koja ima ovo fantastično izlaganje i otvaranje duše od 6:00 se zove Latica Cvetić bar se tako predstavljala dok je radila drugi posao. a sada je dalay lama shurnaya latica felicia martinez :rolf:ja sam u subotu gore, dođite da hodamo po laticama
copkillah Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Latice, najezila sam se tokom tvog govora...divno je!tajanahodzic 2 weeks ago
Baba Ji Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 edit: Pedoneša je ovo obradio, dajem ud.i meni se čini, stalno ih viđam zajedno. Devojka je, najblaže rečeno, čudna, upoznao sam je (dok je još imala crnu kosu i zvala se samo Latica). A nije da se ne družim sa neobičnim ljudima.
maheem Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 paorski avant-garde.znam kakva će muzika biti, za ostalo nemm pojma
mojo Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Pa etogac, ima jedna divna rečenica a to je: život je kao bara, ako ga ne uzburkaš pretvoriće se u govno. Obucite se laneno, ponesite pivo i vidimo se u subotu gore.
hattori Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Pa etogac, ima jedna divna rečenica a to je: život je kao bara, ako ga ne uzburkaš pretvoriće se u govno. Obucite se laneno, ponesite pivo i vidimo se u subotu gore.zivot je kao govno, ako ga ne uzburkas, pocece da ne smrdi.:mp40:
mojo Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Dobro, malo spamujem, ali šta je koji moj sa ovim ribama?
Buck Naked Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Što bre nisi ranije javio za ovo Jedno S Prirodom???Garant, ali garant je zakazano neko hippie swing jebanje posle! Meni se može vozdignut i na neobrijano!
Mp40 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Fascinantna je ta blizina anarhizma i tih poludizama na bazi bogoprirode. Neshvatljivo ali cesto.A kontaj kako ni jedna nije bas dobra riba, sve imaju neku mejdzor falinku ali su za Pedonesha Crew odlicne!
Recommended Posts