Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

Ja bih volo da naucim da hodam po vrucem krompiru.
  • Replies 7.8k
  • Views 629.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

Ja mislio ovo odavno prošlo, pa se sve razočaro što nisam otišo. Puštao sam Baku, pustiću i vama. Od 6:00 ide posebnost: Do ponoći 300 din, posle ponoći 400. Vredeće svaku paru. Ja idem.edit: Pedoneša je ovo obradio, dajem ud.
umro sam :rolf:inače, riba koja ima ovo fantastično izlaganje i otvaranje duše od 6:00 se zove Latica Cvetić :lol: bar se tako predstavljala dok je radila drugi posao. a sada je dalay lama shurnaya latica felicia martinez :rolf:ja sam u subotu gore, dođite da hodamo po laticama :wub:
Latice, najezila sam se tokom tvog govora...divno je!tajanahodzic 2 weeks ago
edit: Pedoneša je ovo obradio, dajem ud.
i meni se čini, stalno ih viđam zajedno. Devojka je, najblaže rečeno, čudna, upoznao sam je (dok je još imala crnu kosu i zvala se samo Latica). A nije da se ne družim sa neobičnim ljudima.

Hajde da se naježimo zajedno!

a jel to neki kulturnjacki tesla fest?

paorski avant-garde.znam kakva će muzika biti, za ostalo nemm pojma

Pa etogac, ima jedna divna rečenica a to je: život je kao bara, ako ga ne uzburkaš pretvoriće se u govno. Obucite se laneno, ponesite pivo i vidimo se u subotu gore.

A little sumthin sumthin za subotu.post-1144-13384137881008.jpg

Mother of gawd!post-1144-13384140748582.jpg

Pa etogac, ima jedna divna rečenica a to je: život je kao bara, ako ga ne uzburkaš pretvoriće se u govno. Obucite se laneno, ponesite pivo i vidimo se u subotu gore.
zivot je kao govno, ako ga ne uzburkas, pocece da ne smrdi.:mp40:

Dobro, malo spamujem, ali šta je koji moj sa ovim ribama?post-1144-13384143306971.jpgpost-1144-13384143440799.jpgpost-1144-13384143624262.jpgpost-1144-13384143821396.jpg

Hipi dodole?

Što bre nisi ranije javio za ovo Jedno S Prirodom???Garant, ali garant je zakazano neko hippie swing jebanje posle! Meni se može vozdignut i na neobrijano!

Fascinantna je ta blizina anarhizma i tih poludizama na bazi bogoprirode. Neshvatljivo ali cesto.A kontaj kako ni jedna nije bas dobra riba, sve imaju neku mejdzor falinku ali su za Pedonesha Crew odlicne!