Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI SAD

Featured Replies

Miši Janketiću su četnici zaklali mater. Na njegove oči.
Tomasevo kod Bijelog Polja CG...Kakvih sam se prica naslusao tamo jbte...
  • Replies 7.9k
  • Views 660.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

čuveni pop maca, umiljat i prede al prvo mora nešto da prikolje.. bog da mu dušu prosti. Amin.

Na mom izbornom mestu (Tozina skola, Detelinara), pobedio Canak ispred Pajtica, a kad citas grafite i slusas oko sebe rekao bi da ce Toma i dveri uzeti 80%, iako nisam glasao ni za jedne ni za druge svidja mi se stanje svesti komsiluka od kojih je jos samo 21 glasao kao ja. Kombi stranka u pravom smislu te reci. :P

danas lajbah na trgu, i neki jos za koje nikad nisam cuo

danas lajbah na trgu, i neki jos za koje nikad nisam cuo
brate, bog te poživio za info, potpuno sam zaboravio na ovo. :Hail:

Edited by Hella

Na mom izbornom mestu (Tozina skola, Detelinara), pobedio Canak ispred Pajtica, a kad citas grafite i slusas oko sebe rekao bi da ce Toma i dveri uzeti 80%, iako nisam glasao ni za jedne ni za druge svidja mi se stanje svesti komsiluka od kojih je jos samo 21 glasao kao ja. Kombi stranka u pravom smislu te reci. :P
Da, koja je to fora? Slično je i na gomili drugih bizarnih novosadskih izbornih mesta. Mislim na fenomen Lige.Ćao, komšija ;)

Edited by Buck Naked

Ova Čedina koalicija je smešna... Je l' imaju oni ikakvu kampanju, odbor, bilo šta u Novom Sadu? Čak je i mrtvi Pero Zubac dobio više glasova :lol:

Ko ne voli Pera Zupca, ostaće bez..

Ova Čedina koalicija je smešna... Je l' imaju oni ikakvu kampanju, odbor, bilo šta u Novom Sadu? Čak je i mrtvi Pero Zubac dobio više glasova :lol:
sefica u nslidija-piro%C5%A1ki.jpgbtw, izrokali zapca sinoc u kaficu na grbavici. bio sa matijevicem sinom, gajicem sinom i corovicem sto drzi metro cipele.
sefica u nslidija-piro%C5%A1ki.jpgbtw, izrokali zapca sinoc u kaficu na grbavici. bio sa matijevicem sinom, gajicem sinom i corovicem sto drzi metro cipele.
SONS OF OLIGARCHY!

Fin komentar procitah- Nista bez Matijevica :D

SONS OF OLIGARCHY!
:lol:
btw, izrokali zapca sinoc u kaficu na grbavici. bio sa matijevicem sinom, gajicem sinom i corovicem sto drzi metro cipele.
a ko je gajic? tj sta "drzi"?

aleksandar

aleksandar
a jebote, pa znam tog, nisam uopste povezala :huh: bas me zanima o cemu taka ekpipa caska kad se skupi. i kakav je to profesionalni ubica koji sasuje multiple metke nekome u glavu i grudi, a taj ladno prezivi.