Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

• Replies 7.8k
  • Views 629.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

SLOBODA ZEKI! Sutra u podne (pet do 12) ispred Suda u Novom Sadu (Kod SPENSa). Antifasizam nije kriminal! STOP INKVIZICIJI!

post-59-13371664066104.jpg

Hvala svima koji su bili ispred suda u solidarnosti sa Zekom! Odlicno je bilo!Doprinos ekipe iz Nisa:post-59-13372530200529.jpg

to na faksu koji je rame uz rame sa onim nikolic master tomislava.

to na faksu koji je rame uz rame sa onim nikolic master tomislava.
ne znam. nisam u toku sa skolovanjem nikolic tomislava.

Ali i sama kradja je nekako novosacka. Ej, tapete. Dodjosi mu uzeli pos`o, firma jadna bedna eeej, obecao zeni da ce je voditi na more, ali jedino sto moze da joj priusti je ukradeni fototapet sa naslikanom plazom.

I lopov i dobri sugradjanin su ocigledno glasali za Broza u nedelju.

AnonimusТо ти је војвођански лопов - поштен.
:lol:

Pa kad kinjite Garoviksa a on negde mora da pise!

Pa kad kinjite Garoviksa a on negde mora da pise!
Drugim rečima, nije apatični i nemi posmatrač!
"Ali, osećaj je vrlo prijatan. Nisam bio apatičan i nemi posmatrač, instiktivno sam reagovao i potrčao bez razmišljanja za njim. Posebno mi je drago što mi se i taj mladić na motoru pridružio. Nadam se da se svest u narodu menja i da ljudi žele da pomognu jedni drugima u nevolji", kazao je taj građanin.