Frank Pembleton Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Miši Janketiću su četnici zaklali mater. Na njegove oči.Tomasevo kod Bijelog Polja CG...Kakvih sam se prica naslusao tamo jbte...
Harry D'Amour Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 čuveni pop maca, umiljat i prede al prvo mora nešto da prikolje.. bog da mu dušu prosti. Amin.
MrX Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Na mom izbornom mestu (Tozina skola, Detelinara), pobedio Canak ispred Pajtica, a kad citas grafite i slusas oko sebe rekao bi da ce Toma i dveri uzeti 80%, iako nisam glasao ni za jedne ni za druge svidja mi se stanje svesti komsiluka od kojih je jos samo 21 glasao kao ja. Kombi stranka u pravom smislu te reci. :P
Hella Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) danas lajbah na trgu, i neki jos za koje nikad nisam cuobrate, bog te poživio za info, potpuno sam zaboravio na ovo. Edited May 9, 2012 by Hella
Buck Naked Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) Na mom izbornom mestu (Tozina skola, Detelinara), pobedio Canak ispred Pajtica, a kad citas grafite i slusas oko sebe rekao bi da ce Toma i dveri uzeti 80%, iako nisam glasao ni za jedne ni za druge svidja mi se stanje svesti komsiluka od kojih je jos samo 21 glasao kao ja. Kombi stranka u pravom smislu te reci. :PDa, koja je to fora? Slično je i na gomili drugih bizarnih novosadskih izbornih mesta. Mislim na fenomen Lige.Ćao, komšija ;) Edited May 9, 2012 by Buck Naked
Quizmaster Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Ova Čedina koalicija je smešna... Je l' imaju oni ikakvu kampanju, odbor, bilo šta u Novom Sadu? Čak je i mrtvi Pero Zubac dobio više glasova
Aće Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Ova Čedina koalicija je smešna... Je l' imaju oni ikakvu kampanju, odbor, bilo šta u Novom Sadu? Čak je i mrtvi Pero Zubac dobio više glasova sefica u nsbtw, izrokali zapca sinoc u kaficu na grbavici. bio sa matijevicem sinom, gajicem sinom i corovicem sto drzi metro cipele.
Mp40 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 sefica u nsbtw, izrokali zapca sinoc u kaficu na grbavici. bio sa matijevicem sinom, gajicem sinom i corovicem sto drzi metro cipele.SONS OF OLIGARCHY!
Duci Simonovic Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Fin komentar procitah- Nista bez Matijevica :D
rajka Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 btw, izrokali zapca sinoc u kaficu na grbavici. bio sa matijevicem sinom, gajicem sinom i corovicem sto drzi metro cipele.a ko je gajic? tj sta "drzi"?
rajka Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 aleksandara jebote, pa znam tog, nisam uopste povezala bas me zanima o cemu taka ekpipa caska kad se skupi. i kakav je to profesionalni ubica koji sasuje multiple metke nekome u glavu i grudi, a taj ladno prezivi.
Recommended Posts