Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

super :)

• Replies 7.8k
  • Views 629.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

Jel ide iko na maraton?
ići će jedno 11000 ljudi

Edited by ivy

Mislio sam neko poznat, tipa crnac iz mačak miša benda i sl.

idem ja,jel to dosta? :lol:

Zasto "Srbija svima"? Ja je ne zelim.

:Hail:Smeh Klub! Only in Novi Sad!plakat%2001-04.06.12srp.jpg

U koliko želite, da se dužite, upoznate prijatelje smeha iz Srbije i drugih zemalja, smejete, budete zdravi i veseli i da učestvujete u našoj misiji širenja dobrog zdravlja,radosti i svetskog mira kroz smeh, postanije član jedinog Smeh kluba u Srbiji.Članstvo i časovi u klubu su besplatni!
smehklubnovisad.jpgZnam neke ljude na slici :isuse:

Edited by Buck Naked

Neko poznaje ovog fašistu?

Мирослав Паровић је рођен у Зрењанину, данас живи у Новом Саду.Завршио је Факултет техничких наука у Новом Саду 2008. године као дипломирани инжењер електротехнике и рачунарства – мастер, са просеком 9,82. Уписао је мастер студије на смеру Енергетски менаџмент на Факутету техничих наука у Новом Саду.Добио је више стручних награда током студирања. Објавио је више радова из области обновљивих изора енергије и енергетске ефикасности.Бави се инжињерингом у области енергетике и консалтингом у области енергетске ефикасности, обновљивих извора енергије и одрживог развоја.Није ожењен.
IMG_2526.jpghttp://www.youtube.com/watch?v=Ty9f40SGhP8
:Hail:Smeh Klub! Only in Novi Sad!Znam neke ljude na slici :isuse:
I ja :D A poznajem i našeg drugara sa prve slike My link wink.gif

JEBOTE!Jel ima negde da taj nije???

ne vidim sliku sa mobilnoga, ali kapiram da je u pitanju pedo nesha

Pedoneša glavom i bradom. Širimo ljubav.