henrik larsson Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Je l to znači da ta gimnazija, roditelji i deca ostaju sa naše strane zida po otcepljenju?
Buck Naked Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 (edited) Ova mala pored Trifuna na 1:05, to je Anina mlađa sestra, onu što Topala ne može da pogleda drugačije do očinskim očima, jer je zna od pelena. True story.Ne seeeeeri. Dobra mala, jadna na sestru.Personalizacija foruma ftw Edited October 18, 2011 by Buck Naked
mojo Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Do evo sad sam mislio da je ftw "fuck the world". I nikad mi nije bilo skroz jasno. :isuse:Nego jeste videli što se nasred Novoga Sada pale bosanske zastave? :gazza: Što bre kad je koncert u Begeu? Idite tamo pa palite bosanske zastave!
sherman Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 treba da trazite od moderacije da se ovaj vas topik otcepi od ovog dela foruma i zasnuje novi i lepsi zivot kao novi samostalni PDF. malo da vezbate
yolo Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 ahaha, al da se ugledaju po stilu i interesovanjima na borca forum. shermane kuj si onde?
sherman Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 (edited) a ovo mi je jedini forum jbg. nisam tamo. kapiram da bi taj novi Vojvodjanski PDF bio jedna odlicnost. Gariji u slobodnom letu, bez nasih primitivnih tlachiteljskih stega... Edited October 18, 2011 by sherman
yolo Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 ja cu se iskreno radovati. ovaj dozirani garijevski sadrzaj je lagani peting spram onoga sto naslucujem da novi sad zaista nudi.gariji i garkinje, your turn!
Quizmaster Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 (edited) U toj gimnaziji menjaju profesore ako se on ne svidi roditeljima. Jedan profesor fizike je zahtevao od svojih učenika da uče pa su ga na jednom roditeljskom sastanku, na insistiranje nekih viđenijih gradskih faca, prebacili da predaje nekom drugom odeljenju da slučajno ne bi kvario prosek ocena njihovoj dečici inače, taj profesor je bio omiljen profan mom burazeru i dika i ponos Jovine gimnazije. Gena Litričin? Edited October 18, 2011 by Quizmaster
Recommended Posts