Buck Naked Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Meanwhile in Novi Sad..Ugašen "Nacionalni građanski". Mi u Vojvodini stajemo na put nelogičnim sintagmama!
Aće Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 sta reci, a ne usrati gacehttp://www.youtube.com/watch?v=GD6Sr2aQA6o
Quizmaster Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 (edited) Gari, indeks me je podsetio na onaj nekadašnji.Doduše, stajanje u redu sa mlađarijom podsetilo me i da sam stariji 20 godina... <_< Edited October 16, 2011 by Quizmaster
maheem Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 sta reci, a ne usrati gacehttp://www.youtube.com/watch?v=GD6Sr2aQA6o borščmesačuvajja sam za uvođenje uniformi u osnovnim i srednjim školama.
Buck Naked Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Da, ali ovakvihIdioti jebeni jebem im mater da im jebem.
pacey defender Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ma ovo je suludo. Zamisli da imaš 16 godina i da javno zagovaraš da se devojke iz razreda zakopčaju do grla i da noge budu gole samo ispod kolena.
maheem Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 a ja kontao da to u Japanu dobro funkcioniše i mislim da bi uniforme probudile bunt kod ucvele mladeži
Buck Naked Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ma ovo je suludo. Zamisli da imaš 16 godina i da javno zagovaraš da se devojke iz razreda zakopčaju do grla i da noge budu gole samo ispod kolena. Igzekli. Kako reče Stanhope, bićemo prva generacija koja će kukati što je "omladina" premalo nemoralna!!http://www.youtube.com/watch?v=2n34eeXWjUQ
Hella Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 (edited) sta reci, a ne usrati gaceodličan potez, mada nedovoljno prisilan. sistem mora da preuzme brigu o nakotu koji roditeljske bravčine nisu sposobne da uljude jerbo pojma nemaju šta je za nakot dobro, a i da znaju, ne zanima ih da se bave nakotom. O školskom pravilniku o odevanju ističe se i to da je zabranjeno nošenje odeće sa uvredljivim natpisima ili slikama koje promovišu nacionalnu, versku, političku ili seksualnu opredeljenost. Edited October 16, 2011 by Hella
Aće Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Mislim ono, lazu, prodjem cesto pored skole, i ne vidim razliku izmedju njih i drugih djaka u gradu. A ako vec hoce da uvedu pravila, neka uvedu jednobrazne uniforme, ne ovako da ostavljaju na volju nekolicini starmalih debila
Hobbit slayer Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Mislim ono, lazu, prodjem cesto pored skole, i ne vidim razliku izmedju njih i drugih djaka u gradu. A ako vec hoce da uvedu pravila, neka uvedu jednobrazne uniforme, ne ovako da ostavljaju na volju nekolicini starmalih debila
korindjar Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 stojković (direktor škole) je meni car koji je tu školu učinio verovatno najboljom obrazovnom institucijom u srbiji. sada što se tiče uniformi ne vidim oko čega je ceo fuss.
yolo Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 (edited) gari na 1.04 u spotu ima lepu frizuru, od bugarske reprezentacije na SP 1994 i trifuna ivanova ne videh tako nesto krasnobicete modni i estetski zamajac nove ojrope Edited October 18, 2011 by gazza1
mojo Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ova mala pored Trifuna na 1:05, to je Anina mlađa sestra, onu što Topala ne može da pogleda drugačije do očinskim očima, jer je zna od pelena. True story.
maheem Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 U toj gimnaziji menjaju profesore ako se on ne svidi roditeljima. Jedan profesor fizike je zahtevao od svojih učenika da uče pa su ga na jednom roditeljskom sastanku, na insistiranje nekih viđenijih gradskih faca, prebacili da predaje nekom drugom odeljenju da slučajno ne bi kvario prosek ocena njihovoj dečici inače, taj profesor je bio omiljen profan mom burazeru i dika i ponos Jovine gimnazije.
Recommended Posts