Buck Naked Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ja mislim na Vanesu prekoputa Maje u Hadži Ruvimovoj. Dođavola, da li se taj zove Vanesa?
Aće Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 (edited) vanesa je ono u prolazu kod arene, a ono malo dalje prema izvrsnom vecu nije ni maja ni vanesa, vec neka treca mislim Edited October 14, 2011 by garoviks
banatjanin Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 sad mi se ozbiljno jede index. :(jeo. sam ga napravio, sve sam imao u kući, a veliki teflonski tiganj je odglumio ploču plinskog roštilja
ivy Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 jeo. sam ga napravio, sve sam imao u kući, a veliki teflonski tiganj je odglumio ploču plinskog roštilja udaj se za mene
maheem Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 jeo. sam ga napravio, sve sam imao u kući, a veliki teflonski tiganj je odglumio ploču plinskog roštilja jesi koristio najjeftinije sastojke kako dolikuje jednom indexu? probaću večeras isto al u rerni.@garoviks: index house se valjda to zove prema veću, al sam ubeđen da je to bila vanesa dok se nije otvorio lokal u tom pasažu. smešne neke žene rade tamo :D
henrik larsson Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Smarate sa indeksom. Tek prvog sam u NS, a onda je cela Maja moja, posle certa.
Aće Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 (edited) indeks je tezak kao onaj banjalucki cevap kod futoske pijace, to kad pojedem miran sam 24hinace vanesa i maja su pocele da rade jedna do druge, '90 ili '91, preko puta danasnjeg studenstkog doma zdravlja, pored domova. svako vece, a vikendom posebno, su bili redovi za hranu, a onda je jedne noci izbacivac iz paradiza rukama i kristalnom pepeljarom ubio coveka sa kojim se sporeckao oko mesta u redu. posle toga su raseljeni na druge adrese. Edited October 14, 2011 by garoviks
banatjanin Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 udaj se za mene već imam zakazano za 22.10. kasniš, jbg
*edited by mod Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 @HL zakasnio si. Vec je odradio koncert Gibba.
banatjanin Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 jesi koristio najjeftinije sastojke kako dolikuje jednom indexu? probaću večeras isto al u rerni.@garoviks: index house se valjda to zove prema veću, al sam ubeđen da je to bila vanesa dok se nije otvorio lokal u tom pasažu. smešne neke žene rade tamo :Dnisam, nisam imo baš takve, mada je šunka bliska standardu, tj, nedeljama niko neće da je jede, donesena slučajno iz Segedina. ovde mu je dala šmek. sirac nisam imo pivnički, odradio je poso mokrinski. a i pečurke nisu oriđiđi pošto ne podnosim kisele, pa sam izgrilovao listiće svežih.kako u rerni da izgriluješ listiće šunke? tiganj bre, lako je, a proceduru znaš. gledo si gladan, ko i svi
maheem Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 pekao sam punjene pljeske u rerni koje su mi super ispale pa rekoh aj i index da metnem tamo ok, thx, tiganj će da bude iz nekoliko puta <_<
Recommended Posts