belch Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 jab samo da se pridružim vašem bolu i tugovanju zbog propuštanja sutrašnjeg koncerta.. i da dodam da ja ne mogu ni da se pošteno napijem u petak jer u subotu ujutru imam ispit.sranje za crnu kuću, al barem ćete moći da ostanete na pasima
Кристофер Лумумбо Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Sada sam u njemupodrzavas bracu gejeve u ovom, za njih, teskom trenutku? ako, ako...
Buck Naked Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Grad je sranje. Sada sam u njemuA ja ti bio u Begeu. U Areni na nekoj žurci, odvuko me Mojo da vidim Felipea Masu pa smo pojeli govno.
Gonzo Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Grad je sranje. Sada sam u njemua znači oni gardisti i dileri u ns..
mojo Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 A ja ti bio u Begeu. U Areni na nekoj žurci, odvuko me Mojo da vidim Felipea Masu pa smo pojeli govno.Pa da nisi zaspao pred izlazak..
pacey defender Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 (edited) Izgoreo dom na Stražilovu Tek sada sam video da je ovo pomenuto na forumu. Pre par dana mi je to javila drugarica. Žao mi je što se to dogodilo, bio sam tamo u nekoliko navrata. DOpadao mi se entuzijazam ekipe iz SK koji su to održavali. Još tada sam ispratio da je vlasnička struktura prilično nejasna, da se ne zna šta je tu čije i ko ima dozvolu da to koristi. Momci koji su tu boravili su se baš posvetili da to funkcioniše, ali ne mogu se oteti utisku da su tome pristupili onako baš tinejdžerski iako imaju duplo više godina nego što bi takav pristup podrazumevao. Pre par godina:- Hej, ajde da ti platim za ova noćenja za celu grupu. - 3500 dinara, kako smo se dogovorili. - Evo para, jel treba još nešto?- Ne, to je to. Platio si. Dajem liku pare na ruke, on to stavlja u zadnji džep. Ne kažem da je to proneverio, ali to ne može tako da funkcioniše. Sve i da je njegovo. A nije njegovo. Edited October 2, 2011 by pacey defender
korindjar Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 dom na glavici je dobar, sređen i domaćin, milojko, je odličan lik
maheem Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 je l ima u našem selu secondhand shop sa xxxxxl stvarima?
batticuore Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 (edited) . Edited October 7, 2011 by batticuore
MrX Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Stara Detelinara - radijatori ledeni, nista se ni ne cuje sto ce reci da nema grejanja do daljnjeg, kako je u vasoj mesnoj zajednici?
Recommended Posts