Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

jab samo da se pridružim vašem bolu i tugovanju zbog propuštanja sutrašnjeg koncerta.. i da dodam da ja ne mogu ni da se pošteno napijem u petak jer u subotu ujutru imam ispit.sranje za crnu kuću, al barem ćete moći da ostanete na pasima

Posted
Sada sam u njemu
podrzavas bracu gejeve u ovom, za njih, teskom trenutku? ako, ako...
Posted
Grad je sranje. Sada sam u njemu
A ja ti bio u Begeu. U Areni na nekoj žurci, odvuko me Mojo da vidim Felipea Masu pa smo pojeli govno.
Posted
a znači oni gardisti i dileri u ns..
Posted
A ja ti bio u Begeu. U Areni na nekoj žurci, odvuko me Mojo da vidim Felipea Masu pa smo pojeli govno.
Pa da nisi zaspao pred izlazak.. :isuse:
Posted (edited)
Tek sada sam video da je ovo pomenuto na forumu. Pre par dana mi je to javila drugarica. Žao mi je što se to dogodilo, bio sam tamo u nekoliko navrata. DOpadao mi se entuzijazam ekipe iz SK koji su to održavali. Još tada sam ispratio da je vlasnička struktura prilično nejasna, da se ne zna šta je tu čije i ko ima dozvolu da to koristi. Momci koji su tu boravili su se baš posvetili da to funkcioniše, ali ne mogu se oteti utisku da su tome pristupili onako baš tinejdžerski iako imaju duplo više godina nego što bi takav pristup podrazumevao. Pre par godina:- Hej, ajde da ti platim za ova noćenja za celu grupu. - 3500 dinara, kako smo se dogovorili. - Evo para, jel treba još nešto?- Ne, to je to. Platio si. :thumbsup: Dajem liku pare na ruke, on to stavlja u zadnji džep. Ne kažem da je to proneverio, ali to ne može tako da funkcioniše. Sve i da je njegovo. A nije njegovo. Edited by pacey defender
Posted

dom na glavici je dobar, sređen i domaćin, milojko, je odličan lik

Posted
ne seri
Posted

je l ima u našem selu secondhand shop sa xxxxxl stvarima?

Posted (edited)

.

Edited by batticuore
Posted

Stara Detelinara - radijatori ledeni, nista se ni ne cuje sto ce reci da nema grejanja do daljnjeg, kako je u vasoj mesnoj zajednici?