dig_chohano Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Zadržati spot, samo zvuk zameniti i ubaciti ovog Uzeira Hadžibakova ozgor.Treba zabraniti sve pesme o gradovima na BHS govornom području.
Aće Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 (edited) News update: Nisam znao da i na Jubitou moze da se Djilasuje, Shaperuje i marketingasi. Znam da moze da se ne dopuste komentari ali da mogu da se stavljaju na led dok postavljac ne odobri, to nijesam znao!izasli komentari!hahaha, do jaja, jos mogu da glasam neprekidno za tvoj, pa da stoji na vrhu :D Edited December 30, 2010 by garoviks
Mp40 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Mislis da nisu stvarno zvali omladince da pisu ove pohvale i lajkuju?Koristili su YOUNGLEADER SUPPORTMAKER 2.0 (u beta verziji mogu i smajliji).
čekmeže Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Vidim na bulevaru ne odustaje se od spiritity bilborda.
Buck Naked Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 (edited) Bilo nešto vječeras? Edited December 31, 2010 by Buck Naked
Buck Naked Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Uzgred, Душан ТодоровићДушан Тодоровић (секретар ИО ГО СПС Нови Сад) - рођен је у Смедереву 1953. године, апсолвент је металургије на Вишој техничкој школи и Металуршко-технолошком факултету. Ожењен је и отац је двоје деце. У протеклом периоду је обављао послове QА инжењера и QА менаџера, заменика директора ливнице, в. д. директора ливнице и саветника председника компаније за металургију. У СПС-у је био члан ИО ПО СПС Војводине и секретар Окружног одбора СПС Јужнобачког округа. Члан је ПО СПС у Војводини и члан Окружног одбора СПС Јужнобачког округа. Данас је помоћник директора за системе, маркетинг и односе са јавношћу у ЈКП ''Пут'' Нови Сад.
radisa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Uzgred,Pa dobro, mlad je čovek, ni 60 godina nema, završiće se i ta viša nekako... Ako treba, i platiće se, nije to tako strašno...
Lale Gator Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Y-bMlZoitBAtrebala da... trebao da... x3 :D
Mp40 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Bazen na Klisi!Super! Mi navijaci FK proleter smo posebno lepo tretirani.Preplivo 15 puta 25m i ocu da umrem. Jedva izasao iz vode. Seo, rastajem se sa dusom... Prilazi mi prelepa ali stara gromadna devojka plivacica i njezno me pogleda... Jesi dobro? Oh, zar se toliko vidi moja jadnost?Tuzno je biti najgori negde.Istrajacu! Idem ali pazim da sve ostane u sluzbi golog zdravlja i da ne predje u trudjenje.
ivy Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Bazen na Klisi!Super! Mi navijaci FK proleter smo posebno lepo tretirani.Preplivo 15 puta 25m i ocu da umrem. Jedva izasao iz vode. Seo, rastajem se sa dusom... Prilazi mi prelepa ali stara gromadna devojka plivacica i njezno me pogleda... Jesi dobro? Oh, zar se toliko vidi moja jadnost?Tuzno je biti najgori negde.Istrajacu! Idem ali pazim da sve ostane u sluzbi golog zdravlja i da ne predje u trudjenje.kakva je organizacija na tom bazenu...smene,cene i staf?
Mp40 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 13-18h za dvesto dinStaf? Droge nema!Salim se ja malo, fini bosanci sa klise. Super bazen! Ne siri dalje, doci ce nam izbeglaje iz grada.
ivy Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Super bazen! Ne siri dalje, doci ce nam izbeglaje iz grada.naravno..zato i pitam jer niko tamo ne idea ja uvek idem i obozavam tamo gde ne ide :)
Aće Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 i na spenisu ujutro nema nikoga, sto i nije dobro kad pocnem da se davim
Duci Simonovic Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 (edited) ite na strand, ima labudova, danas ih izbrojah 55, pizdarija, poneses leba, opkole te, jedu iz ruke, sene, dube na glavi... Edited January 18, 2011 by Duci Simonovic
sherman Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ma ti labudi su zlo. mene jedan napao u novom sadu. u onom parku u centru...
Recommended Posts