Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

News update: Nisam znao da i na Jubitou moze da se Djilasuje, Shaperuje i marketingasi. Znam da moze da se ne dopuste komentari ali da mogu da se stavljaju na led dok postavljac ne odobri, to nijesam znao!Uglavnom, poslo sam im ovo

bravo! Pobedili ste. Pesma Megatrendu i himne fudbalerima iz pera Bore Corbe su za ovo nedostizni vrhovi iskrenosti i poetike. Cenim da je Bane Garavi Sokak makar malo umesao prste? Sigurno je ovim otplatio kazne za parkiranje koje je zgresio za vakta vasega? Nalomite mi bagrenje, molim vas!
A kako nema ni jednog objavljenog komentara, nakon neverovatnih 300 i kusur gledanja, bice da jos nije stigao ni jedan ugodan.Na sledecem sastanku Liga omladine samo jedna tacka dn. reda:- Da se metne podrzavacki komentar na spot koji izradismo i u koji ulozismo novce i svu nasu mastu. Sigurno neko od vas poznaje nekog ko je uclanjen na internet a da podrzava nasu borbu protivu nedovoljne novosackosti novosadjana? Edited by Mp40
Posted

zasto si pesimista, i moj komentar je na cekanju, to samo clan jutjuba koji je okacio nije sada onlajn, verovatno je na promociji spota u vremeplovu

Posted (edited)
azerbejdzanac je zuta ds kombinacija, zapoceta u bg sa nekim azer-ulaganjem u kalemegdan, sad hoce da ulazu i ovde, ali svuda gde metnu kes traze spomenik
ne bi smo im dali bilbord, al spomenik moze... ee cekaj tjub procesuira komentare, ne juzer?:/ moj je prvi dislajk Edited by prima
Posted (edited)

jedino jos ova opcija preostajeaj se dogovorimo da svi prijavimo, samo da izaberemo isti razlog...

Would you like to report this video as inappropriate?
Edited by garoviks
Posted

Harmful Dangerous Acts, jasno ko dan.Na posao, druze i drugarice!

Posted

obavio sam svoju duznost, yt kaze Thank you for sharing your concerns.

Posted

Jel treba da se klikne na onaj palac na goreunsure.gif

Posted

Buahahahaha!Bjelogardejic garant zahteva da lete glave sad...

Posted

i mi sad u tom sranju da trazimo nesto peticijama? NE! recikliracemo narodni

Posted

Dajem taj njihov multipleks sklerozis za pola Narodnog i tri frtalja Doma JNA!

Posted
Ja sam uspeo da pogledam 71 sec. A vi?
38 sec, onda je transfer prevladao. mi u Beogradu fala Bogu nemamo ovakve pesme!