prima Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 refren posl stih isto ide melodija kao 'ako me ti neces hoce drugar tvoj'? :D A ovo niko ne komentarise? Najzad briljantan potez lokalne vlasti.kao da je njuz.net , genijalno,
Milogled Bluff Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Solidan transpherZa koje je potrebe pravljen ovaj spot?
hattori Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ja sam uspeo da pogledam 71 sec. A vi? sklonte ovo dok empe nije naiso.
radisa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 sklonte ovo dok empe nije naiso.MP bi mogao ove da traži po gradu i da ih pobije kao zečeve... I rado bih mu pomogao u tome... Inače, izdržao 37 sekundi iz prve... Posle se smirio i odgledao celo ...
Aće Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 (edited) pesmu pevaju kravic, mumin i canak, zelim im sve najgore u zivotupu, stoka jutjubovska... Comment Pending Approval!azerbejdzanac je zuta ds kombinacija, zapoceta u bg sa nekim azer-ulaganjem u kalemegdan, sad hoce da ulazu i ovde, ali svuda gde metnu kes traze spomenik Edited December 29, 2010 by garoviks
Hamlet Strašni Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 pesmu pevaju kravic, mumin i canak, zelim im sve najgore u zivotuazerbejdzanac je zuta ds kombinacija, zapoceta u bg sa nekim azer-ulaganjem u kalemegdan, sad hoce da ulazu i ovde, ali svuda gde metnu kes traze spomenikNije kalmegdan nego tasmajdan
batticuore Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A ovo niko ne komentarise? Najzad briljantan potez lokalne vlasti.царски. први пут чујем за тог композитора, ако га нису измислили. :D Ja sam uspeo da pogledam 71 sec. A vi? одгледах скоро цело. изузетно јадно. али онако стварно баш дно са меким, слузавим муљем које се тешко скида ако си угазио.
Aće Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Nije kalmegdan nego tasmajdandan-dan, das-dam, DO-DAM :D
Hamlet Strašni Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 To je taj neki srednjeevropski humor. Dole snenokle, zivele baklave
Mp40 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 (edited) sklonte ovo dok empe nije naiso.Prijatelji moji...Sta da vam kazem a da vi to ne znate vec? Nema reci kojima bih iskazao bol nakon odgledanog video zapisa.Kako? Kako da vam kazem da je osoba iz spota, ovaj simpaticni voditelj kroz novosadstvo... ovaj Novosadjanin.... Da je to covek kog bih se usudio drugarom nazvati?!Da. Novi Sad uzeo je pod svoje mnoge mlade ljude. LSV Mladoliderstvo preti da ugrozi neprikosnoveno DS i G17 mladoliderstvo. Poslasticarnica Vremepolov dostavlja na kucnu adresu. Moramo spreciti da u ulici Jovana Cvijica rastu druga deca!!! Edited December 29, 2010 by Mp40
Aće Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 nemoj kriviti sebe sto nisi uspeo da ga spases, mada znamo da je to prvi od gomile osecaja koji sada naviru kao bujicadanas se to desilo njemu, a sutra ko zna komeostaje nam nada da ce se pojaviti neki novi fleming, paster, pa ce mozda nasoj deci podariti vakcine protiv ove posasti, koja bezobzirno i podmuklo kosi sve pred sobom
Recommended Posts