December 29, 201014 yr refren posl stih isto ide melodija kao 'ako me ti neces hoce drugar tvoj'? :D A ovo niko ne komentarise? Najzad briljantan potez lokalne vlasti.kao da je njuz.net , genijalno,
December 29, 201014 yr sklonte ovo dok empe nije naiso.MP bi mogao ove da traži po gradu i da ih pobije kao zečeve... I rado bih mu pomogao u tome... Inače, izdržao 37 sekundi iz prve... Posle se smirio i odgledao celo ...
December 29, 201014 yr pesmu pevaju kravic, mumin i canak, zelim im sve najgore u zivotupu, stoka jutjubovska... Comment Pending Approval!azerbejdzanac je zuta ds kombinacija, zapoceta u bg sa nekim azer-ulaganjem u kalemegdan, sad hoce da ulazu i ovde, ali svuda gde metnu kes traze spomenik Edited December 29, 201014 yr by garoviks
December 29, 201014 yr pesmu pevaju kravic, mumin i canak, zelim im sve najgore u zivotuazerbejdzanac je zuta ds kombinacija, zapoceta u bg sa nekim azer-ulaganjem u kalemegdan, sad hoce da ulazu i ovde, ali svuda gde metnu kes traze spomenikNije kalmegdan nego tasmajdan
December 29, 201014 yr A ovo niko ne komentarise? Najzad briljantan potez lokalne vlasti.царски. први пут чујем за тог композитора, ако га нису измислили. :D Ja sam uspeo da pogledam 71 sec. A vi? одгледах скоро цело. изузетно јадно. али онако стварно баш дно са меким, слузавим муљем које се тешко скида ако си угазио.
December 29, 201014 yr sklonte ovo dok empe nije naiso.Prijatelji moji...Sta da vam kazem a da vi to ne znate vec? Nema reci kojima bih iskazao bol nakon odgledanog video zapisa.Kako? Kako da vam kazem da je osoba iz spota, ovaj simpaticni voditelj kroz novosadstvo... ovaj Novosadjanin.... Da je to covek kog bih se usudio drugarom nazvati?!Da. Novi Sad uzeo je pod svoje mnoge mlade ljude. LSV Mladoliderstvo preti da ugrozi neprikosnoveno DS i G17 mladoliderstvo. Poslasticarnica Vremepolov dostavlja na kucnu adresu. Moramo spreciti da u ulici Jovana Cvijica rastu druga deca!!! Edited December 29, 201014 yr by Mp40
December 29, 201014 yr nemoj kriviti sebe sto nisi uspeo da ga spases, mada znamo da je to prvi od gomile osecaja koji sada naviru kao bujicadanas se to desilo njemu, a sutra ko zna komeostaje nam nada da ce se pojaviti neki novi fleming, paster, pa ce mozda nasoj deci podariti vakcine protiv ove posasti, koja bezobzirno i podmuklo kosi sve pred sobom