Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Solidan transpherZa koje je potrebe pravljen ovaj spot?

Posted
Ja sam uspeo da pogledam 71 sec. A vi?
sklonte ovo dok empe nije naiso.
Posted
MP bi mogao ove da traži po gradu i da ih pobije kao zečeve... I rado bih mu pomogao u tome... Inače, izdržao 37 sekundi iz prve... Posle se smirio i odgledao celo :isuse:...
Posted (edited)

pesmu pevaju kravic, mumin i canak, zelim im sve najgore u zivotupu, stoka jutjubovska...

Comment Pending Approval!
azerbejdzanac je zuta ds kombinacija, zapoceta u bg sa nekim azer-ulaganjem u kalemegdan, sad hoce da ulazu i ovde, ali svuda gde metnu kes traze spomenik Edited by garoviks
Posted
pesmu pevaju kravic, mumin i canak, zelim im sve najgore u zivotuazerbejdzanac je zuta ds kombinacija, zapoceta u bg sa nekim azer-ulaganjem u kalemegdan, sad hoce da ulazu i ovde, ali svuda gde metnu kes traze spomenik
Nije kalmegdan nego tasmajdan
Posted
A ovo niko ne komentarise? Najzad briljantan potez lokalne vlasti.
царски. први пут чујем за тог композитора, ако га нису измислили. :D
Ja sam uspeo da pogledam 71 sec. A vi?
одгледах скоро цело. изузетно јадно. али онако стварно баш дно са меким, слузавим муљем које се тешко скида ако си угазио.
Posted
Nije kalmegdan nego tasmajdan
dan-dan, das-dam, DO-DAM :D
Posted

To je taj neki srednjeevropski humor. Dole snenokle, zivele baklaveangry.gif

Posted (edited)
Prijatelji moji...Sta da vam kazem a da vi to ne znate vec? Nema reci kojima bih iskazao bol nakon odgledanog video zapisa.Kako? Kako da vam kazem da je osoba iz spota, ovaj simpaticni voditelj kroz novosadstvo... ovaj Novosadjanin.... Da je to covek kog bih se usudio drugarom nazvati?!Da. Novi Sad uzeo je pod svoje mnoge mlade ljude. LSV Mladoliderstvo preti da ugrozi neprikosnoveno DS i G17 mladoliderstvo. Poslasticarnica Vremepolov dostavlja na kucnu adresu. Moramo spreciti da u ulici Jovana Cvijica rastu druga deca!!! Edited by Mp40
Posted

nemoj kriviti sebe sto nisi uspeo da ga spases, mada znamo da je to prvi od gomile osecaja koji sada naviru kao bujicadanas se to desilo njemu, a sutra ko zna komeostaje nam nada da ce se pojaviti neki novi fleming, paster, pa ce mozda nasoj deci podariti vakcine protiv ove posasti, koja bezobzirno i podmuklo kosi sve pred sobom