Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

se ona kafana pored crne kuće zove "venac"?

Posted
se ona kafana pored crne kuće zove "venac"?
Fuck yeah! Revamped! Ali, teta Ljilja je sad tamo u Lipi u Mileticevljevoj.
Posted

Negativni elementuhttp://www.reportingproject.net/PeopleOfInterest/profil.php?profil=54Darko Šarić CompaniesVENAC bife in Novi Sad MAESTRALTOURS from Budva, Montenegro Owned through PUTNIK AD. Seized by state in 2010.

Posted

nego, jel vidite kako se lome ovi na topiku beograda, a mi gospoda

Posted

Vazda smo bili Zapadna Pekara Evropa za njih!evo zezanja...262vb89.jpg

• 2 weeks later...
Posted

na novosadskom se drugar kaže "gari"!gaaaaari! i još se čudim što je jedna brineta gari, kad je tako bledolika i nije garava.sad se sve uklapa- gari empe, gari garoviks, gari gonzo, to zvuči ok.a nikako gari delija, gari matilda, gari pejsi, baš ne ide.

Posted
Uuuuuuh!Pitate me zasto mrzim Novi Sad? Znajte, tako nesto se ne pita...Primer za recnik! Sta se desi kad studentarija siluje novosadluk.Saljenje™ kakvo se retko vidja van Nova Sada i Fezbuka.
to je to, gen koji izrođava folirante, dečiji program TVNS i slična dostignuća :Hail:
na novosadskom se drugar kaže "gari"!gaaaaari! i još se čudim što je jedna brineta gari, kad je tako bledolika i nije garava.sad se sve uklapa- gari empe, gari garoviks, gari gonzo, to zvuči ok.a nikako gari delija, gari matilda, gari pejsi, baš ne ide.
a kad ti je neko baš dobar gari, zoveš ga gariša ^_^
Posted
na novosadskom se drugar kaže "gari"!gaaaaari! i još se čudim što je jedna brineta gari, kad je tako bledolika i nije garava.
tako se valjda cudio i neki iz doljevca kada sam mu u vojsci rekao gari, hteo da se bije :D
Posted
danas pocinju ulicni sviraci
Svih ovih godina se trudim da mi to bude makar slatko i zanimljivo... i nikako mi ne ide. Dosadno umetnicarenje ipak.
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Pre izvesnog vremena neki sugrađani-ke izrazili su nameru/želju da kupe moju knjigu World of Anagrams . Ukoliko su tako ozbiljno mislili, pozivam ih da se okupimo u petak oko 20:00 na poznatom mestu ("Izba"). Za svega 15 evra ili 1550 dinara dobićete primerak ovog remek-dela enigmatike, plus još jedno piće.Mogu da dođu i oni koji neće da kupe knjigu, samo onda su dužni da obrnu turu ili da nam donesu nešto ukusno za jelo ;)

Edited by Quizmaster