Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

ti bas ne umes da se zabavljas!Onaj ko ne razume genezu Die Linke, taj ne vidi ni picke okolo sto prolazu!

Posted

Sutra sam vrlo verovatno sa ekipom na Strandu pa ako hocete da se druzimo, lako cete me naci. Ako nekim cudom ne prepoznate moje zmijsko telo u pink gacama, bice tu i par zemsaka od kojih jedna ima bas ogromne sise.Hasleru bilderu, dodji slobodno... manji sam nego ikad i nece te biti sramota da stanes pored mene...

Posted
Sutra sam vrlo verovatno sa ekipom na Strandu pa ako hocete da se druzimo, lako cete me naci. Ako nekim cudom ne prepoznate moje zmijsko telo u pink gacama, bice tu i par zemsaka od kojih jedna ima bas ogromne sise.Hasleru bilderu, dodji slobodno... manji sam nego ikad i nece te biti sramota da stanes pored mene...
gledacu da dogegam jos nekog forumasa do strankidikija. dokle kontas ostati?
Posted

Nemam pojma ni kad cemo doci ni dokle ostajemo. Posto veceras izlazim u grad sa svojom ekipom, postoji i mala sansa da cemo se toliko kretenski ponapijati da necemo ni otici sutra, ali nadam se najboljem. Kontam da cemo krenuti oko 12, mozda 1, a ostati do 6-7. I ne verujem da cemo se bogznakako moci druziti ali makar da padne neko upoznavanje na blic, za pocetak. Nego, kakva je voda? Ako je mnogo hladna, onda bolje da ne oblacim uske cega, da se ne brukam... ne pali mi svaki put onaj fazon sa zamisljanjem pohotnih matorki :(

propao ti snošaj na Brdu?
Nije na B. Brdu nego u Zarkovu, i nije jos propalo. To sinoc je bio samo neki pred-dogovor a realizacija bi mogla da padne ove nedelje, mada riba nije bas toliko dobra da bi se isplatilo puci laganih ~1500 dindzi za benzin
Posted

I'm your biggest fan!Nisam u NS sutra, jebo mi konj pas malter. Hasler javio a ja ne mogu. Regionalna konferencija o Jebastvu nece imati predstavnika djebelog ne-trudjenja. Doneti zakljucci nece imati neophodnu tezinu jer ce ih doneti samo teretandzije i trudjasi.

Posted (edited)

bojim se i ja da nećemo moći da održimo validan kongres jebaštva bez predstavnika zonske lige frajera koji je izdao braću angry.gif odluke koje budu donesene na skupu će važiti samo za segment riba koji pokrivamo zligli i ja. za ove tvoje neotuširane će morati da bude organizovan specijalizovan skup drugom prilikom... i da ne bude na frku nego lepo da se napijemo

Edited by Hustler
Posted
odluke koje budu donesene na skupu će važiti samo za segment riba koji pokrivamo zligli i ja. za ove tvoje neotuširane će morati da bude organizovan specijalizovan skup drugom prilikom...
Neo-tusirane! To su one koje su novoistusirane. A ne te vase higijenske i intelektualne minimalistkinje!
Posted (edited)
Jebiga, Buck, ako te zovem prošlog petka (kad je najavljeno da će biti) dva puta na mobilni, pa mi se ne javiš onda, a ne pozoveš ni sada, imam utisak da nisam baš bitna ličnost...
Ja bi samo ovako javno da se izvinim Kvizmajstoru zbog nejavljanja. Ozbiljno. Neće se ponoviti (čitaj: šalji poruke, čoveče!). A onaj pluskvamperfektni roštilj stvarno beše adhok, i ne dominiraše furunaško društvo, pa širenje priče nije bilo u igri. Nadam se PPP Ihavenolife reprizi. Kad može? Edited by Buck Naked
Posted (edited)
Ja bi samo ovako javno da se izvinim Kvizmajstoru zbog nejavljanja. Ozbiljno. Neće se ponoviti (čitaj: šalji poruke, čoveče!). A onaj pluskvamperfektni roštilj stvarno beše adhok, i ne dominiraše furunaško društvo, pa širenje priče nije bilo u igri. Nadam se PPP Ihavenolife reprizi. Kad može?
Stvarno cenim ovakve gestove.Ljudino! :) Edited by Quizmaster
Posted

Nije bas da pripada ovde, ali ne znam gde da stavim.http://www.pressonline.rs/sr/vesti/regioni/story/129322/+Verovali+ili+ne+-+Ukrali+toplanu+u+Novom+Sadu!.html

Posted
Tja, na kraju smo bili samo mi, i to ne u "Gusanu" nego u jednom kafiću na ćošku Laze Telečkog i Mite Ružića, gde prodaju staaaropramen u bocama od 0,5 l.Ja sam došao prilično umoran, pošto sam ceo dan bio u Beogradu, a i pivo je uradilo svoje, tako da sam nakon dva sata počeo zevati. Umivanje ništa nije pomoglo i malo je falilo da tamo zaspem, naročito kad su ova dvojica oplela priču o nemačkoj političkoj sceni... Valjda. :DOdržana je i mini PPPromocija moje nove knjige World of anagrams :)
na prici o nemackoj politici si jos davao znake zivota, ali si na seksu i ogovaranju nekih forumasa otkrnjao jednu turu. :Dnastavak sledi u minhenu danas i sutra. bez empejca. :)jebote, empejov i moj djed rodjeni i odrastali na nekih 10km jedan od drugog, a puno kilometeri od nova sada. sad ce 'rvati ponovo imati dokaz da cetnici i partizani duvaju u istu tikvu. :D

mada, i moj djed je bio partizan. cime je gore navedena stavka jos istinitija