korindjar Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 E jebatga. od nedelje, kad se vratim iz Motovuna, repriza.A jel' da da je bilo mama?bilo vaistinu odlično, ali to zato što smo sakrili od onog kviza! ... i još više od ona dva ćelava:Danyhow, treba ceniti ovako organizovane skupove
Aće Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 neko je skocijo smosta sinoc udunavprebrojte prijatelje
slepa živana Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 srećom nisam ja je onlajn. juče se ponašao čudno.jel ima u novom sadu ona bagerska služba što spašava samoubice?
Aće Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 dok je ta zena skakala, sluzba bila na drugom mestu jer je lik neki najavio suicid u petrovaradinu
Zgubidan Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 dok je ta zena skakala, sluzba bila na drugom mestu jer je lik neki najavio suicid u petrovaradinuDiverzija...
nisam ja Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 srećom nisam ja je onlajn. juče se ponašao čudno.jel ima u novom sadu ona bagerska služba što spašava samoubice?maaaani....jedva sam isplivao u shangaju. posho na kavu kod ovog sa kalpakom.
slepa živana Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 maaaani....jedva sam isplivao u shangaju. posho na kavu kod ovog sa kalpakom.tačno sam osetila da si bio potišten. nek si živ i zdrav! :D
Ros Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ljudi, od sledece srede do subote sam u novome sadu sa family. mozda da napravimo neki randes? empejac i quizmaster imaju moj broj mobilnog. ako nesto bude molio bih neko mesto gde mi detetu ne bi bilo previse dosadno. :)izbeci cetvrtak popodne.
MrX Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Po NS dominiraju dve vrste bilborda (oba bajata, ali se ne skidaju). Na prvim se reklamiraju banatske sore u Tomasevcu. Zar neko zaista misli da bi to moglo postati brend i trosi nase pare na bilborde koji reklamiraju zajebanciju nekoliko likova iz IV?Drugi bilbordi su dobrodosli na Liman, Naselje, Podbaru... Jedino nema "Dobrodosli na Detos", sto je i logicno jer u nas kraj niko nije dobrodosao. Cista mrznja, korida rulz, Detos do Limana.
radisa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 (edited) Po NS dominiraju dve vrste bilborda (oba bajata, ali se ne skidaju). Na prvim se reklamiraju banatske sore u Tomasevcu. Zar neko zaista misli da bi to moglo postati brend™ i trosi nase™ pare na bilborde koji reklamiraju zajebanciju nekoliko likova iz IV?Drugi bilbordi su dobrodosli na Liman, Naselje, Podbaru... Jedino nema "Dobrodosli na Detos", sto je i logicno jer u nas kraj niko nije dobrodosao. Cista mrznja, korida rulz, Detos do Limana. Ima, kod pruge, prekoputa benziske pumpe, na Rumenačkoj...Doduše, malo je glupavo staviti takav bilbord na Avijaciju, no dobro...:P Edited August 3, 2010 by radisa
Aće Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 „Nisi sam na ulici“dodao bih i akciju "biciklisticka staza nije trotoar" za bahate ruralce na tabanima
fonTelefon Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 „Nisi sam na ulici“dodao bih i akciju "biciklisticka staza nije trotoar" za bahate ruralce na tabanimaSta ti imas protiv Baclija?
Quizmaster Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 (edited) Društvo, izvin'te na ovoj lošoj organizaciji. Neke ljude sam uspeo da dobijem na mobilni, neki se ne javljaju. U svakom slučaju, Herr Rosbacher, Empejac i ja smo večeras posle 21 u pivnici "Gusan" (unutra), pa ako neko hoće da nam se pridruži... Edited August 6, 2010 by Quizmaster
Quizmaster Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 (edited) Društvo, izvin'te na ovoj lošoj organizaciji. Neke ljude sam uspeo da dobijem na mobilni, neki se ne javljaju. U svakom slučaju, Herr Rosbacher, Empejac i ja smo večeras posle 21 u pivnici "Gusan" (unutra), pa ako neko hoće da nam se pridruži...Tja, na kraju smo bili samo mi, i to ne u "Gusanu" nego u jednom kafiću na ćošku Laze Telečkog i Mite Ružića, gde prodaju staaaropramen u bocama od 0,5 l.Ja sam došao prilično umoran, pošto sam ceo dan bio u Beogradu, a i pivo je uradilo svoje, tako da sam nakon dva sata počeo zevati. Umivanje ništa nije pomoglo i malo je falilo da tamo zaspem, naročito kad su ova dvojica oplela priču o nemačkoj političkoj sceni... Valjda. :DOdržana je i mini PPPromocija moje nove knjige World of anagrams :) Edited August 7, 2010 by Quizmaster
Recommended Posts