Gonzo Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 (edited) Lepa, sad gledam otvoreni bazen u Nisu koji prima 3000 gledalaca za razliku od ovog pretpotopskog sajamskog na koji moze stati 14 gledalaca, dok se ovaj na SPENSu gradi, a na Naselju planira 30 poslednjih godina. Fabrike se otvaraju po Indjijama, Pecincima, Kragujevcima, NS se izbegava kao da vlada kuga, a autobusi sa decijim ekskurzijama vise ne idu za Novi Sad nego za Jagodinu. Ali zato kad god Podgoricaninu, Banjalucaninu ili Sarajliji kazes da si iz NS njihov prvi komentar je uvek - "najljepsi grad".osećam li ja to žal za staaarim novim sadom? moguće da si u pravu za investicije, no ne vidim kakve to veze ima s crnogorcima i bosancima? Edited July 15, 2010 by Gonzo
dragance Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 ...pa da bude onako kako je nekad bilo ili nekad moglo, a malo drugacije. Mada je moglo i isto tako, samo obratno.
MrX Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 (edited) no ne vidim kakve to veze ima s crnogorcima i bosancima?Nista protiv njih, hteo sam reci da ljudi koji zive na nekoliko stotina km udaljenosti jos imaju iluziju o NS kao "lepom gradu", kao da je ovo jos uvek staaaaaari Novi Sad sa cilindrima, snegom do kolena, gospodinom Nadrkanovim i svim ostalim... Eeeeeeeeeedit: i snufnudlama dabome. Edited July 16, 2010 by MrX
MayDay Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 mene su danas vodili na tour kroz staaaari novi sad.bila sam u kuci maloj i u vremeplovu. klonja u vremeplovu je dizajnirana ko moj stari stan. roze-zeleno sa cveticima. zato sam je overila sto puta.buck naked, hasler, batikuore i kviz su najvece ljubice. empe shigu na kub po obicaju. ladno je prepricavao dogodovstine sa svojih ispita. pa posle ja streberijana..
Mp40 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Sad sam ti ucinio da ispadnes veca huliganka od nekog i znas kad cu opet!!!
MayDay Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 mladi gosn empe, moram priznati da me vasi stosovi unterhaltuju, ali staronovosadstvo je ubilo poslednje zrno huliganke u meni.
Mp40 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ko je jednom kusao tortu od delova Mire Banjac, zauvek je ostao u Novom Sadu.
Buck Naked Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 (edited) Aj to, nego što je Bakova jazbina ugostila cenjene furunaše kao što su MauDau, Battica, Enpejac, Kviz(hauz)majstor i Hasler. I bičevi i lisice behu isprobani, pa smo ostali verni duhu predaka. I krv je potekla. Edited July 21, 2010 by Buck Naked
Milogled Bluff Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 empe shigu na kub po obicaju. ladno je prepricavao dogodovstine sa svojih ispita. pa posle ja streberijana..Sto mu nisi udarila kontru anegdotama sa tvojih koncerata?
MayDay Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 To bio izlazak parova?ajaoj, cupi, kako mi krivo sto nisi bio. znas kako nam je hasler bio lep u odelu. Sto mu nisi udarila kontru anegdotama sa tvojih koncerata?to sam vec sto puta pricala. jedina razlika sto sam ja stvarno i pevala na bajoneovim koncertima (bilo na televiziji), a dokaza da je chobi40 studirao nema...
batticuore Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 ja htela da pobegnem kuci posle staronovosadjenja u vremeplovu al me nisu pustili. posle mi kod baka stavili lisice, a kljucic smo izgubili...i tako me je enpe odvezo kuci, dok smo u njegovim seksi kolima slusali 'steel panther' i dok je QM krvario na zadnjem sedistu...uzasno vece.
ToniAdams Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 NS je rasisticki grad, molim vas, lokal se zove CRNA kuća!
Recommended Posts