MayDay Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 empe, daj prestani! zao mi ljudi.jbt, kad vam vidim cene skontam da se isplati sesti u kola i doci obedovati tu i cim pre se vratiti u tursku.
Mp40 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 vodicu te tamo i videces da ces za dva minuta poceti da places sto nemamo bacac plamena!
radisa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Samo da kazem da ja nisam Vesna i Goran... ovo je pravo!http://www.vremeplov...tbook/index.phpI ko se ne upise, ne voli Stari Novi Sad!! Pomozimo gazda Nemanji. Biramo najepsi unos...Ti nisi normalan...
maheem Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Samo da kazem da ja nisam Vesna i Goran... ovo je pravo!http://www.vremeplov.net/guestbook/index.phpI ko se ne upise, ne voli Stari Novi Sad!! Pomozimo gazda Nemanji. Biramo najepsi unos...
Aće Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 (edited) Julija Ladacka Vremeplov je jedino mesto u Novom Sadu u kome se i dalje neguju stari gradjanski duh i gradjanske vrednosti. Takoreci, Vasa poslasticarnica je poslednji bastion u porbi protiv najezde prljavih dodjosa i njihovog iskrivljenog sistema vrednosti.Hvala vam sto istrajavate i nama, starim Novosadjanima, pruzate utociste i beg u stara dobra vremena!ako je to bastion onda Edited July 2, 2010 by garoviks
gospa buba Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 chek, al oni kohabitiraju, tako da oni prvi uopshte nisu primetili ove druge? i ne zna se kad ce a! tako je valjda kodnjih na severu
Gonzo Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 (edited) mater ti nenormalnu, tek sad ovo video. taman si dosadio s tim forama na forumu, al kad su primenjene na ovakvom savršenom mestu nema im ravna. smejem se i ljudi me gledaju ko kretena. U predivnoj bassti Vremeplova jednog kissnog dana pio sam irsku kafu i uzivao u najdubljim occima na svetu celome... :cry:stvarno si nečovek.. Edited July 6, 2010 by Gonzo
kokota Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Genije. Empe, mislim.Ovaj je samo lud. http://www.youtube.com/watch?v=KnV9Bhk7-6g
Gonzo Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 (edited) RIP Šanjika. Novi Sad -- Danas je u 56. godini života preminuo Šandor Pal, politički lider vojvođanskih Mađara, prevodilac, lektor, književnik i predavač. Tužna vest je saopštena na sajtu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, ustanovi u kojoj je godinama radio na Odseku za srpski jezik i lingvistiku. Pal će ostati upamćen kao poslanik britkog uma, revnosni borac za autonomiju mađarske zajednice u Vojvodini i kao Mađar koji bolje poznaje srpski jezik i srpsku istoriju od većine Srba. Gimnaziju je završio u Starom Bečeju, Filozofski fakultet u Novom Sadu, a u obe te ustanove je jedno vreme i držao časove. Predavao je i na Katedri za slavistiku ELTE fakulteta u Budimpešti, autor je više od 150 studija i sedam knjiga. Rano se upustio u politiku i bio poslanik u Skupštini Vojvodine i Skupštini Srbije u više navrata. Kada je došlo do cepanja Demokratske zajednice vojvođanskih Mađara ostao je veran izvornom krilu, dok je drugi prepustio stranačkom rivalu Andrašu Agoštonu. Nešto kasnije pojavio se Savez vojvođanskih Mađara, koji je preuzeo primat među sunarodnicima u pokrajini. Palova stranka je postala gotovo minorna, ali je zato svojim snažnim angažovanjem nastojao da ne bude potpuno izbrisana s političke scene. Edited July 8, 2010 by Gonzo
dragance Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 стааари нови садSunce ti zarko, koja proza na tom profilu!Fotografije Novog Sada na kojima je nešto što više ne postoji ili izgleda drugačije, ili na kojima još nema nečega što sada postoji, ili nečega što je od tada nastalo a u međuvremenu i nestalo, a svakako i isto to samo obrnuto...:wacko:Ne znam ni sta da podebljam ili podvucem.
Ros Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 lepa varos:http://www.newdigitalvision.com/novisad/mileticsquare.html
MrX Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 lepa varos:Lepa, sad gledam otvoreni bazen u Nisu koji prima 3000 gledalaca za razliku od ovog pretpotopskog sajamskog na koji moze stati 14 gledalaca, dok se ovaj na SPENSu gradi, a na Naselju planira 30 poslednjih godina. Fabrike se otvaraju po Indjijama, Pecincima, Kragujevcima, NS se izbegava kao da vlada kuga, a autobusi sa decijim ekskurzijama vise ne idu za Novi Sad nego za Jagodinu. Ali zato kad god Podgoricaninu, Banjalucaninu ili Sarajliji kazes da si iz NS njihov prvi komentar je uvek - "najljepsi grad".
Recommended Posts