Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Pozorisni kriticari u Novom Sadu postaju sve ostriji i ostriji.

Posted

pre dve nedelje smrtno nastradao u saobracajnoj nesreci igrac baleta iz snp, sada glumac povredjen.. mislim da je vreme za kraj sezone, da im se i krov jos ne srusi na glavu

Posted

ovo na 100 metara od mene

Posted
pre dve nedelje smrtno nastradao u saobracajnoj nesreci igrac baleta iz snp, sada glumac povredjen.. mislim da je vreme za kraj sezone, da im se i krov jos ne srusi na glavu
Ko epizoda Dilana Doga. Ispostavice se da ih ubija neki sto ga je ostavila riba zbog umjetnika...
Posted (edited)

mozda je neki uvredjeni student koji nije prosao prijemni na akademijiigrac baleta je nazalost nastradao zbog velike brzine na motoru, a za borisa sumnjam da je neka svaleracija, vec godinama je ludo zaljubljen u jednu nasu glumicu

Edited by garoviks
Posted (edited)
...krenuo u Beograd na probu predstave. Ustanova kulture "Vuk Karadžić" iz Beograda i umetnički ansambl predstave u pripremi "PR ili Potpuno Rasulo", u kojoj glavnu ulogu igra Boris Isaković, izrazili su žaljenje zbog napada na poznatog glumca u Novom Sadu, a kolegi su poželeli brz oporavak.Predstava, čija je premijera bila najavljena za početak jula, odlaže se do daljnjeg zbog nesreće u kojoj je povređen Isaković.
Da nije neki glumac kome je prvobitno bila namenjena glavna uloga? Edited by halloween
Posted

Da nije Ujvideki Shithaz lobi? Suparnicko pozoriste!

Posted

da nije gorčin? da nije kokan? ili možda jagoš?

Posted

Znam! To je onaj jedan iz Balasevicevog spota kad staaari novosadjani idu po zimi. Taj spot gde glumi i Boris! Onaj sto glumi mladog njega u spotu je potpuno poludio i odao se terorizmu. Rascepila mu se licnos i on hoce da ubije starog sebe da bi uvek ostao mlad a opet staaari novosadjanin.

Posted

Ti Saabovi su cesto krsevi super kola, ali skup servis i popravke za ovdasnje uslove pa su relativno jeftini kao polovni tako da nisu statusni simbol kao sto bi neko da predstavi.

Posted

zna li neko jel se odrzava ove godine onaj street basket turnir gde finalisti dobijaju karte za exit???basketasi?anyone?

Posted
zna li neko jel se odrzava ove godine onaj street basket turnir gde finalisti dobijaju karte za exit???basketasi?anyone?
Ovakvim upitima samo me odgurujes od sebe!
Posted
:D
Posted
a igra i tenis!pod pritiskom!