Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
Ja se ipak pre setim starog Laze Vulvolizova koji je, posle mnogo spricera voleo da parkira fijaker, spusti caksire, klekne na te trake ko pred, boze me prosti, oltarom uspenske crkve, i postavi mosnice da mu se taru o rub, onaj cetkasti... Ceo Merkator se sjati da gleda dok Laza stenje, otmeno od radosti. A mi, mi smo bili (od kurca) derani...
:lolol:
Posted
Nema vise benda kao Screwdriver...
:blink:
Posted

Podmetacine i fabrikacije ti ne idu od ruke. pise se sKrewdriver. Pravi Empe bi to znao.

Posted

Ima li jos ultras harkor Severnokorejskih huligana osim mene u NS? Da idemo da gledamo utakmicu negde i posle srusimo grad?

Posted

Jes to ti snimio? Aj priznaj.

Posted

Keckec, subota, 21h, Studio-M.

Posted

Husleru jel ti keckec sredio upad na svirku?

Posted (edited)

Povređen glumac Boris Isaković 23. jun 2010. | 11:04 -> 12:52 | Izvor: Beta Novi Sad -- Novosadski glumac Boris Isaković povređen je jutros u eksploziji automobila u novosadskom Novom Naselju. Nesreća se dogodila oko 8.30 kada je Isaković krenuo svojim automobilom na probu predstave u Beograd. Novosadski glumac Boris Isaković u današnjoj eksloziji zadobio je lakše povrede i nije životno ugrozen, rekla je portparolka Kliničkog centra Vojvodine Gordana Umićević. "Boris Isaković je svestan i komunikativan, a trenutno je u opercaionoj sali i hirurzi treba da izvade tri šrapnela koja su se zadržala u telu", kazala je Umićevićeva. Portaparolka novosadske policije Mileva Tošić potvrdila je da je eksploziju izazvala eksplozivna naprava koja je bila postavljena ispod automobila Borisa Isakovića. "Na licu mesta su forenzičari i stručnjaci za eksplozivne naprave, a nakon uviđaja biće izdato saopštenje", kazala je Tošić. Novosadski glumac Boris Isaković povređen je jutros u eksploziji automobila u novosadskom Novom Naselju. Nesreća se dogodila oko 8.30 kada je Isaković krenuo svojim automobilom na probu predstave u Beograd.
wtf?!:blink: jel zna neko nešto o ovome, jel su ga pomešali s nekim krimosom ili šta? atentat na glumca miniranjem auta, potpuni bizar, ništa mi nije jasno. Edited by Gonzo
Posted

Ocu ja Saab krs!Mozda je nekom zenu krcio? Aj nalupamo sto vise scenarija pre nego sto policija kaze pravi uzrok. Pozurite, imamo vremena samo do 2067.