korindjar Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 cesto pozatvaraju lokale posle 2,3. iz nekog razloga zaobidju cuba libre, a cudnu floru i faunu cluba d naravno niko ne dira
Dionysos Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 (edited) ма синоћ били пре поноћи - личне карте на сто, руке на сто, немо да причате екипаа били су и пре пар недеља исто, чујем да су и у РСТ-у били једно два три викенда за редом пре једном месеца дана Edited May 22, 2010 by Dionysos
Gonzo Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 ма синоћ били пре поноћи - личне карте на сто, руке на сто, немо да причате екипаа били су и пре пар недеља исто, чујем да су и у РСТ-у били једно два три викенда за редом пре једном месеца данаčujem isto, po raznim mestima, učestalo, sa sve uzazid tretmanom. zna li se razlog za 90te revival?
MrX Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ako sam ja dobro razumeo izmedju redova (iako je napisao samo jedan red) ovo sto je napisao Hustler, kad odes u neki kafic i tri vikenda uzastopno te legitimisu, pretresaju i momci sa dugim cevima guraju uz zid, cetvti neces otici tamo nego na neko "prijatnije" mesto, a status prijatnijeg mesta se verovatno dobija redovnim placanjem tarife na tacnu adresu. Znam da sve to malo podseca na teniski rekvizit i da bi policija trebalo da radi upravo suprotno i da brani od takvih, ali ja sam tako shvatio, mozda gresim.
bup Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 (edited) neki lokali imaju protekcije, ali ne verujem da postoji svesni plan da se ljudi silom teraju u njih. moja teorija je drugačija. novi sad je oduvek bio razapet između gradskog i palanačkog mentaliteta. čim se desi nešto tipa onog požara u kafiću, neke pucnjave, serije tekstova u novinama o klincima koji piju ispred radnje, konzervativci podižu glas, suprotna strana se utiša, i prolaze najstupidniji mogući zakoni. kojekakve babe sve vreme, uredno, svaki vikend, prijavljuju buku u sred centra grada, iz istih lokala. svaki kafić ima svoju babu. umesto da se presele u mirniji kraj, one misle da imaju pravo na seosku atmosferu u centru grada. gradska vlada se konsultuje sa policijom i odobrava propise koji joj se učine dobri. tako smo dobili policijski čas u kafićima, neprodaju alkohola posle 11 uveče, uklanjanje bašti kafića koje smetaju popovima i slične stvari. odbijaju preporuke kada su neisplative ili se neko pobuni protiv njih dovoljno glasno, a to postaje sve ređe izgleda. policija dobija mandat da pravi racije kad i gde hoće i niko se ne buni.edit: kucaće greške Edited May 23, 2010 by bup
Gonzo Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 i meni se pre čini da je ova bupova teorija, a i koincidira sa batinama koje je dobio ovaj košarkaš i koalicijom voljnih za borbu protiv nasilja koja se posle toga formirala. da se razumemo, nemam ništa protiv borbe protiv nasilja i zavođenja reda po lokalima, samo ne vidim kako će to uspeti kaznenim brigadama i neselektivnim maltretiranjem ljudi u pozovite 92 stilu.
korindjar Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 (edited) ovo sto je bup reko, plus ta koalicija voljnih i nadrkanost na ugostiteljske objekte koji su dosta nedisciplinovani bili poslednjih godina i levatili sve sto se moglosa druge strane u svakoj raciji do sada je pronadjeno vise komada oruzja i nekoliko lica u potragijedenje govana u svakom slucaju Edited May 23, 2010 by Hustler
bup Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 racije mogu dovesti do toga da se nosi manje oružja i droge u izlazak, ali takođe i do masovne nelagode među normalnima, koji su većina. ona ne može postati svakodnevni vid borbe protiv kriminala, jer bi sledeći bili kontrolni punktovi na raskrsnicama i uvođenje ausvajsa. policija treba da bude u službi građana, a ne njihov tamničar.hustler je u pravu, ovakva politika gradskih vlasti je izgleda neka vrsta odmazde prema kafanama. noćni život nam ionako nije neki, a izgleda će biti još gori. sve više će se cugati po stanovima. zanemaruje se čitav jedan segment (normalnog) društva. njihova ideja socijalizacije građana je valjda korzo u sedam uveče, blagi naklon, "ljubim ruke", i dodirivanje oboda šešira.
Mp40 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 PEDERI I PEDERKE!Veceras gej-strejt spektakl u CK13. Red Union (GBZ) i Guitar Gangsters (UK). 300 dinara, za devojke 300 din. Za gole devojke 0 dinara. Za gole muskarce 600 din. Pank rok kakav su slusale nase bake. Komunizam i britanski imperijalizam. Dodjite ako smete.Red Union hits the stage TACNO u pola 22 pa da znate da izbegnete...
Buck Naked Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 (edited) Bilo dobro? Bilo furunašenja i forumljavljenja? Edited June 1, 2010 by Buck Naked
MachineGunEtiquette Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Bilo. A djes ti? Cini mi se da sam ti vidio onog Madzara, tebe jok.
Buck Naked Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Na studentskoj žurci nekoj, zvali me. Došla i Empejevljeva sestra posle, na poziv moj, pa smo preuzeli stvar u svoje ruke.
Recommended Posts