Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
Trebao bih ovih dana da odem do Pin Computersa, da se raspravim šta mi je sa netbookom, koji sam ostavio na servisu pre dva meseca... Problem je što su se preselili na novu adresu:Veliki Rit 27A...Jel' neko zna gde se izlazi sa puta ka Kaću(tako piše u opisu koji su ostavili na starom servisu), da bi se pronašlo ovo divno, zabačeno mesto, sakriveno od ljudi koji su ostavili svoje stvari na servisu?Edit: Prvi put u životu Google Maps mi nije bio od pomoći, na navigaciju ne posedujem :(
To ti je druže kad kreneš prema auto putu tj. prema petlji za Kać, Zrenjanin... iz NSa s desne strane gde je Toyota, Porsche... i one ostale ''hale'' e onaj objekat koji izgleda kao da mu je fasada od drveta to je PIN COMPUTERS... A to što ga ne vidi ni google ni navigacija (koju ne poseduješ) je zato jer je sve to niklo u zadnjih godinu - malo jače... tol'ko o tome da ne postoji... ;)
Posted
Mislim da je to ono novo pre odvajanja za autoput za BG kad krenes ka kackoj petlji?Mada, treba im preventivno spaliti neki maloprodajni obekat.
Trebalo bi, ali džukci nemaju maloprodajne objekte...Inače, znam ja gde je to, okvirno, ali ne znam gde da skrenem sa puta... Jel' ima neki vidljiv izlaz ili je nešto okolo naokolo, pa u krug? To je u stvari moje pitanje... Da ne promašim izlaz, pa zapucam do petlje...
Posted

imas skretanje desno. I oznaceno je. Malo pre odvajanja za BG (ima strelica na asfaltu, uredno).

Posted
imas skretanje desno. I oznaceno je. Malo pre odvajanja za BG (ima strelica na asfaltu, uredno).
Hval lepa, to mi je trebalo...A ako sutra čujete na vestima da je neko spalio objekat Pin Computersa, znaćete ko je...Samo ako mi ne vrate makinicu, krvi ću im se napijem, majke im hohštaplerske... :fur:
Posted
Trebao bih ovih dana da odem do Pin Computersa, da se raspravim šta mi je sa netbookom, koji sam ostavio na servisu pre dva meseca... Problem je što su se preselili na novu adresu:Veliki Rit 27A...Jel' neko zna gde se izlazi sa puta ka Kaću(tako piše u opisu koji su ostavili na starom servisu), da bi se pronašlo ovo divno, zabačeno mesto, sakriveno od ljudi koji su ostavili svoje stvari na servisu?Edit: Prvi put u životu Google Maps mi nije bio od pomoći, na navigaciju ne posedujem :(
Probaj da nadjes tablu "NS-plakat"ps a mozes i da pronadjes njinu prodavnicu "Millenium"...tek da se zna
Posted

... a ''Milenium'' radnja je na stadionu Voše, preko puta od restorana ''Plava frajla''...

• 2 weeks later...
Posted

Zna li ko nesto o gradnji hotela na sentaandrejskom putu, na izlasku iz ns- a? Ko gradi, kakav je hotel itd? Koristan bilo kakav info?

• 4 weeks later...
Posted

Hej, sutra opet puštam japansku muziku, ovaj put u Izbi. Biće malo više gitara nego prošli put. Dođite, i tome slično.

• 1 month later...
Posted

Izgleda da je on ubijen jučer navečer.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

FURUNASKO OKUPLJANJE! Joshua i batticuore vas pozivaju na lood party! Javite se kako bismo se dogovorili za vreme i mesto susreta.Sreda, 7. april!!

Edited by batticuore
Posted (edited)

Sreda il ćetvrtak?Aj šalji poruke na mobilan..

Edited by Buck Naked
Posted
Ima li neko preporuku za dobar (i ne previse skup, je l' te :)) kompjuterski servis u Novom Sadu? Komp je zarib'o, a ne bih bas svakome da ga nosim...
Posted

Na Detelinari, Eltim Media (ili tako nešto), prekoputa ABC, mala i neugledna radnjica, zelena vrata u kući, tako nešto. Imaju svoju radnju i malo dalje, kod stanice trojke, dijagonalno od onog Eden restorana, ali tu samo prodaju robu, ali ih se može pitati gde je ova radnja za popravke (50 m dalje).

Posted

dodjte veceras na pank i harkor!RAGMAN (jebaci keve)RED UNION (Tajkuni)HITMAN (Stariji ljudi)CK13, 22h tacno, dvestapedes sa novim brojem Fanzina Last Breath...