batticuore Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 dobro, skontala sam posle kakva mi je recenica. zamucala sam jer mi je zao zbog toga i besna sam.
maheem Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 (edited) zasto je moja gajba tako hladna a placam racune toplani kao ljudi koji imaju normalno grejanje???edit: tj zasto placam grejanje u full ceni kad mi radijatori nikada nisu vruci? Edited December 22, 2009 by maheem
nesha taxista Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Možda je problem kod tebe u zgradi u podstanici. Meni su bili vrući kad je bilo jako hladno, a sad su onako recimo malo jače od mlakog. Usklađuju s temperaturom.
maheem Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 ma dve godine se cimamo sa toplanom i jkp stanom, i jedni i drugi su bili po hiljadu puta, ovo sam vise iz popizda napisao...
Duci Simonovic Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 - Radio 021 Zbog propusta u čišćenju snega prošle nedelje, koje je uzrokovalo saobraćajni kolaps, šef zimske službe Ivica Petrović biće smenjen, a direktor JKP "Put" i još trojica rukovodilaca će naredna tri meseca dobijati manje plate za petinu.U izveštaju komisije koji je upućen Gradskom veću, navodi se da su najveći propusti napravljeni na Varadinskom i Mostu slobode, kao i na sremskoj strani grada, posebno na prilazu institutu u Kamenici.
radisa Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Koliki idiot treba biti pa ne spremiti putarsku službu za zimu... I koliki idioti sede u upravi grada ako ne smene, najmanje, direktora JKP Put... A i gradski ministar za saobraćaj bi trebao da bude oteran u tri lepe pizde materine...Ne mogu da verujem... Evo, povlačim gore napisano... Bar su nekog smenili, i nekog kaznili...
C žeton Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 (edited) shapatom: leti je dosta zalbi na kujnu, tj na dugo cekanje, hladan pomfrit,...mislim stvarno koji je to fazon da C Zeton pije pivo u gusanu za shankom a ja za to ne znam... covece posalji PM sledeci put!za kaznu izaberi subotu kad oces da dodjes da pustas muziku dole u podrumu?......popio 20 i nesto malih piva, imao 103kg, upao mi krech u kosu pa je bila cudne boje (mada skontah da je krech super sredstvo za ucvrscivanje kose jer uopste ne masti istu), slikao se bez gaca za world of wine, smrzao se nekoliko puta, dosao doma u 7am, imao neprijatnu situaciju u taxiju jer sam preplasio taxistu tako sto sam iz nekih samo meni poznatih razloga prasnuo u smeh na prednjem sedistu...uopste se nisam osecao pijanim i pristojno sam se ponasao (sem u taxiju)!Ja jedva čekam da naidjem ponovo!!! Jbš ladan krompfit, važno da pivo nije toplo!Nije lepo od mene da se ne javim , al' reko neću da stalkerišem. Kazna je mnogo dobra (u svakom slučaju bolja nego bez gaća za WOW ). Kad sam već samozvani DiĐej, ovo bi bio prvi put da nisam samopozvani. ;) Kad sam bio u Gusanu, muziku je puštao neki suvi dečkonja (ko ja), Da je bio neki od 103 kg, sa barem 10 praznih, malih, pivskih flaša oko sebe ne bi bilo šanse da se ne javim! :) Edited December 25, 2009 by C žeton
maheem Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ja jedva čekam da naidjem ponovo!!! Jbš ladan krompfit, važno da pivo nije toplo!Nije lepo od mene da se ne javim , al' reko neću da stalkerišem. Kazna je mnogo dobra (u svakom slučaju bolja nego bez gaća za WOW ). Kad sam već samozvani DiĐej, ovo bi bio prvi put da nisam samopozvani. ;) Kad sam bio u Gusanu, muziku je puštao neki suvi dečkonja (ko ja), Da je bio neki od 103 kg, sa barem 10 praznih, malih, pivskih flaša oko sebe ne bi bilo šanse da se ne javim! :) javljaj datum kad oces!nastavicemo preko pm-a
maheem Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 (edited) NOVOGODIŠNJI PRAZNICI U PIVNICI GUSANJ.J.Dragon Street 4, Novi Sad DOČEK NOVE GODINE 31.12.2009.DJ PS aka PURE SOUL (HTC)DJ LEMON (BASELINE, SOUL PETROL)disco funk latin dancefloor jazzulaz: 300dinarabroj mesta je ograničen, start je u 21h stoga dođite na vremena ulazu dobijate narukvicu sa kojom možete izaći i u bilo kom trenutku vratiti se u klubrezervacije i više informacija možete dobiti na telefon: 021 425 570 (zvati do 21h)NOVOGODIŠNJI RUČAK 01.01.2010.kuhinja radi od 10h ujutrouz gitanes jazz, tamburašku muziku i redovnu ponudu sa menija na trpezi će Vas čekati:NOVOGODIŠNJA SARMAKISELA ČORBAREPRIZA aka RASOL PARTY 01.01.2010.PHILLY PEESUBOTIĆLEMONsoul funk hip hop and all that breaksulaz: 200dinarawww.myspace.com/phillypeewww.myspace.com/msuboticSUPA DUPA SPECTAQLA 02.01.2010.DJ ZUPANY (HTC)soul jazz funk hip hop breakswww.myspace.com/haintenyMERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR!!! Edited December 25, 2009 by maheem
April Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Moze li mi iko ovde objasniti sta se dogadja sa nadvoznjakom koga grade ravno cetvrtu godinu, recimo Intermost ili tako nesto? Znam sigurno da je pocet 2007. i da od tada ne uspevam da sa starog subotickog puta skrenem na autoput za Bg, nego pravim ceo djir kroz NS. Unapred zahvalan.p.s. Od muke sam do Bg letos isao preko Djurdjeva i Kovilja, ali kad je prosla sezona lubenica, vise nije zanimljivo...
radisa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 (edited) Trebao bih ovih dana da odem do Pin Computersa, da se raspravim šta mi je sa netbookom, koji sam ostavio na servisu pre dva meseca... Problem je što su se preselili na novu adresu:Veliki Rit 27A...Jel' neko zna gde se izlazi sa puta ka Kaću(tako piše u opisu koji su ostavili na starom servisu), da bi se pronašlo ovo divno, zabačeno mesto, sakriveno od ljudi koji su ostavili svoje stvari na servisu?Edit: Prvi put u životu Google Maps mi nije bio od pomoći, na navigaciju ne posedujem :( Edited January 8, 2010 by radisa
Mp40 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Trebao bih ovih dana da odem do Pin Computersa, da se raspravim šta mi je sa netbookom, koji sam ostavio na servisu pre dva meseca... Problem je što su se preselili na novu adresu:Veliki Rit 27A...Jel' neko zna gde se izlazi sa puta ka Kaću(tako piše u opisu koji su ostavili na starom servisu), da bi se pronašlo ovo divno, zabačeno mesto, sakriveno od ljudi koji su ostavili svoje stvari na servisu?Edit: Prvi put u životu Google Maps mi nije bio od pomoći, na navigaciju ne posedujem :(Mislim da je to ono novo pre odvajanja za autoput za BG kad krenes ka kackoj petlji?Mada, treba im preventivno spaliti neki maloprodajni obekat.
Recommended Posts