batticuore Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 fashisto muzicki! nisam ono napisala Hasleru tolko zbog toga sto je reko da je ovaj trubadur, vec me malo iznerviro sto uvek ima misljenje i vrednosni sud o svemu i svakom, a to je mozda malo pokupio i od tebe ovde... :P
korindjar Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 (edited) au, al ti prozivas. kekec slusan jos u osnovnoj kada je zabavljao ljude sa gitarom na velikom odmoru (veliki hitovi 'miso pickin dime sto hvatas sladji levo vime' i 'crno bele semenke'). pratio sam mu karijeru i kada je uradio song za basket reprezentaciju kada se igralo EP u Turskoj i dobio letovanje i termin na rtsu, a fore i fazone sam gledao sam zbog njega... i balasevicke. jednom ga cak i slusao. ti meni da moram da imam misljenje, piiih...inace trubadurstvo je cak nekako trebalo da bude pozitivno na osnovu onoga sto se secam iz detinjstva, al dobro sada... Edited December 12, 2009 by Hustler
batticuore Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 oke, zvinjavam se sto sam pogresno protumacila kontekst trubadurstva... :) nas je zabavljao od srednje uz hitove 'dobro jutro moje groblje', 'devojka iz rume', svirao je dosta i od vojvodjanskog bluz benda koji ja ustvari ni ne volim, al sam volela kad ih je on svirao. sad na svirci je svirao i par stvari od Buldozera, malo Tom Waits-a (ako sam dobro prepoznala), i neke, za mene, novije stvari.
korindjar Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 keckec je radost svakog skolskog dvorista
Aće Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ČETVRTAK, 17.12.2009.CK1320h, Godišnja projekcija kratkih filmova NFC Kino Klub Novi SadSTROWSKY, Andrea VajdaTROUBLE GIRL, Ivan KneževićTRIBINA MLADIH, Nenad MiloševićAFRIKA, Gvozden Đurić LEPI, MLADI I NEZAPOSLENI, AKOSUVIŠNI LJUDI-PROCES PRIVATIZACIJE U SRBIJI, AKO (kao grupa autora)22hWooden Ambulance, Subotica, koncertSamo Sloga Sound SystemKino klub
maheem Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 (edited) Ovog vikenda u pivnici Gusan, Zmaj Jovina 4:Četvrtak 17. decembar 22hAtomic Sunset Live!Rockabilly, Punk, Swing i Surf RockĐorđe Stijepović - bass/vocalsDražen Škarić - guitar/vocals"Atomic" Alek Petrović - drumsbesplatan ulazInfo o bendu:Poslle skoro dve godine i preko 300 koncerata odsviranih u međuvremenu širom Amerike, najbolji svetski slep kontrabasista, Đorđe Stijepović se vraća u Srbiju. Đorđe će nastupati sa svojim rock'n'roll bendom Atomic Sunset čiji je debi album "Hot Rods & Pin-Ups" za naše tržište objavila kuća Automatik Records. Album je dostupan širom sveta u izdanju kuće Ceklin Music. Zahvaljujući jedinstvenom zvuku koji kombinuje rockabilly, punk, swing i surf, originalnim pesmama i izuzetno visokom nivou muzičara, album je naišao na fenomenalne recenzije širom sveta. Atomic Sunset je nesvakidašnja pojava na našoj muzičkoj sceni čiji su energični koncerti uvek propraćeni vrlo atraktivnim scenskim ponašanjem. U periodu novembar-decembar 2009, ovaj beskompromisni rock'n'roll bend će promovisati pesme koje će se naći na novom albumu čije se izdavanje očekuje na jesen 2010. Đorđe, gitarista Dražen (ex Havana Whisper) i bubnjar Alek (ex Eyesburn) su već krenuli sa snimanjem u Beogradu, dok su dodatna snimanja urađena u New Yorku gde će album biti i produciran.Đorđe Stijepović je našoj publici poznat kao vođa neo swing grupe Havana Whisper i kontrabasista mnogobrojnih etno grupa kao što su Marsya, Shira Utfila i Kal. Na poslednjem izdanju najpoznatije kompilacije tradicionalne srpske muzike "Srbija Sounds Global - All Stars", uvršten je među najpriznatije muzičare ovog stila kao solo izvođač sa autorskom kompozicijom "Đorđeva račenica". U Americi, Đorđe spada u jedne od najzauzetijih muzičara sa preko 200 odsviranih koncerata (uglavnom sa svojom grupom Fishtank Ensemble) i više albuma snimljenih svake godine. Sarađuje sa poznatim muzičarima kao što su Lemmy Kilmister (Motorhead), Slim Jim Phantom (Stray Cats), Scotty Moore (Elvis Presley), Billy Boy Arnold (Howling Wolf, Bo Diddley), Rupa and the April Fishes i mnogim drugima. U cilju popularisanja slep stila na kontrabasu, Đorđe je otvorio website "The Art of Slap Bass" koji promoviše druge renomirane kontrabasiste ovog stila. Tokom sledeće godine, očekuje se izdavanje njegove knjige koja se bavi istorijom ove tehnike kao i DVDa u kom ce Đorđe otkiriti tajne svog jedinstvenog perkusivnog načina sviranja. Đorđe je sponzorisan od renomiranih kompanija Thomastik Infeld (zice) i Planet (pikapovi), a od decembra kompanija King će početi sa proizvodnjom Đorđe Stijepović modela kontrabasa.www.atomicsunset.netwww.myspace.com/theatomicsunsetwww.myspace.com/djordjestijepovicPetak 18. decembarShpira & Conquering Jungle Lion (BG) DJ setgitarska muzikaSubota 19. decembarDJ Lemon (Baseline; Soul Petrol)Soul, Jazz, Funk, Latin Edited December 15, 2009 by maheem
Duci Simonovic Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 jebem mater putarima i svima koji imaju veze sa ovim kurslusom danas
Buck Naked Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 E, ozbiljno, kakvo sranje je na ulicama? Ja sad ustao, jer mi svi govoriše da ni ne upaljujem aftobomobil.
korindjar Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ti i ja mozemo da palimo nase samohodke. ovi sa gay autima od 75cc malo teze
banatjanin Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 jebem mater putarima i svima koji imaju veze sa ovim kurslusom danaspo sto puta.
Duci Simonovic Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 (edited) ne pomazu vam mecke ovde, sad se malo stisala guzva, al danas..jutros sa naselja do limana 40 min. voznje, max brzina 30km/h, putevi neocisceni, klizavi...u tome ceo dan vozao i na kraju dolazim kuci, jedva ulazim u ulicu, parkingu ni prici, pa kuci po lopatu, kipteo sam od besa, jos me ova majmuncina zove sa prozora da me zajebava, pu...i udjem u kucu, utoplim se, uzmem blic, sednem na klonju i procitam clanak u kom pametni putar iznosi procenu da nece biti padavina jaceg intenziteta i da su oni u pripravnosti, pa mamu vam jebem neradnickui da, pohvala za sugradjane za nudjenje gurki, i to u vise navrata Edited December 15, 2009 by Duci Simonovic
čekmeže Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nešto sam načuo na radiju da je parking besplatan ako je sneg na njemu preko 5 cm. Da probam?
radisa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 jebem mater putarima i svima koji imaju veze sa ovim kurslusom danas+1I inače, što reče, džaba ti kubikaža, kad majmuni nisu nigde, ali nigde, u celom gradu počistili... Koliki idiot treba biti pa ne spremiti putarsku službu za zimu... I koliki idioti sede u upravi grada ako ne smene, najmanje, direktora JKP Put... A i gradski ministar za saobraćaj bi trebao da bude oteran u tri lepe pizde materine...
Recommended Posts