December 8, 200915 yr Ako je istina. Odmah, navrat nanos kontra skup da ih izgazimo!!!poziv svim antifasistima!
December 8, 200915 yr virtuelni maticarpopunis zahtev za par minuta, ne izvrshish uplatu, stignu papiri za nekoliko dana.
December 8, 200915 yr Komšinica moja probala, ne radi. To jest, nije joj uspelo. E sad, možda i ona bila kreten.
December 8, 200915 yr ja uspio. i cila moja svita.svi pametni momci i divojke.edit: ako se ne varam oni trazze da im poshaljesh faksom uplatnicu kao dokaz uplate? kapirash ? Edited December 8, 200915 yr by nisam ja
December 11, 200915 yr jebes mi sve, nemamo pojma! Centar je pun pandura, skup nije dozvoljen... Ne znamo.
December 11, 200915 yr Ukratko:Cemer. Skupilo se pet fash grupica po troje ljudi. pandura hiljadu. Ad-hoc akcija skupljanja militantnih antifasista i vise nego uspesna. Smatrajmo ovo vezbom, vrlo uspesnom.Palo je legitimisanje jer smo nas 5 bili vec ozbiljna "grupa" i primetio sam da murija malo bolje barata pojomovima nego pre. Prvi put su javili nesto kao "Imamo ovde neformalnu grupu antifasista" i posle su u prici ove na trgu nazvali fasistima. Prvi put to cujem! Hvala forumasima koji su se odazvali pozivu na brzinu. Svaka cast! Niko pomenut, niko zaboravljen.