Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

mora da se iskupe bas za nedju od prosle godine, nije narod za to glasaomisim, nije lose, al kretenski da bas to bude na centralnom trgu. trebalo je dati ljudima nesto zabavno

Edited by Hustler
Posted

Državni pank :lol: Nisu ni pankeri imuni na dobar keš. Nema više starog panka...

Posted

E, onaj Costa Coffee u centru je već petsto godina zatvoren. Izgleda da od toga neće biti ništa. Ima neko neke dodatne infoje? Puklo zanavek u Novom Sadu, ili otvaraju negde drugde ili šta? Ja načuo za neki kod fakulteta. Aj fala.

Posted

u pravu si empe, starbucks je mnogo bolji.

Posted

gledo veceras ateist rep na te-veju. nemoj da se neko od novosadjana drznuo da nesto kaze protiv galije i riblje corbe na juznim topicima, samo vas gledam!

Posted
gledo veceras ateist rep na te-veju. nemoj da se neko od novosadjana drznuo da nesto kaze protiv galije i riblje corbe na juznim topicima, samo vas gledam!
jel su svirali nov album? :wub:
Posted (edited)

Ma duvajte ga, pitam iz nekih drugih razloga od onih koje inputirate!Dakle, Miškovićeva zla franšizna Kostina Kafa od mrtvih beba trećeg sveta? Anyone?

Edited by Buck Naked
Posted

Da li je neko skoro pravio novi pasoš ? Interesuje me da li su još onako veliki redovi i da li treba rano otići da bi uspeo predati dokumenta.

Posted

Ja uvatio poslednji dan prve generacije crvenog pre mesec dana. Sad se ceka oko mesec dana a i guzve su nesto vece ali nije nepodnosljivo. Kod mosta tamo...

Posted

a gde je najbolje predati, kod mosta ili u nekoj pandurskoj stanici u rumenackoj ili na grbavici? Znam da se tamo ranije dokumenta brza izradjivala

Posted
Da li je neko skoro pravio novi pasoš ? Interesuje me da li su još onako veliki redovi i da li treba rano otići da bi uspeo predati dokumenta.
Ne treba. Prvo nabavi izvod iz maticne knjige i drzavljanstvo (za to sam cekao od utorka do ponedeljka - 6 dana angry.gif i kostalo je oko 1000 dinara). Ja sam bio pre desetak dana kod mosta, dosao oko 11 ujutro, dobio broj, uplatio 2000 dinara, malo prosetao i za nekih 40 minuta dosao na red (verovatno ako dodjes u 8 ili predvece da se i manje ceka). Rekli su mi da dodjem za tri sedmice po pasos.
Posted

Zašto 6 dana za izvod i državljanstvo? U Mitrovici se dobije odmah, ako lažeš da je za posao ne košta ništa. Možeš naručiti i telefonom na kućnu adresu, 150 dindži preporučeno pismo stiže sutra.

Posted (edited)
Zašto 6 dana za izvod i državljanstvo? U Mitrovici se dobije odmah, ako lažeš da je za posao ne košta ništa. Možeš naručiti i telefonom na kućnu adresu, 150 dindži preporučeno pismo stiže sutra.
ja državljanstvo odmah dobio, na izvod čekao 6 dana Edited by Dionysos