korindjar Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 (edited) mora da se iskupe bas za nedju od prosle godine, nije narod za to glasaomisim, nije lose, al kretenski da bas to bude na centralnom trgu. trebalo je dati ljudima nesto zabavno Edited December 3, 2009 by Hustler
Quizmaster Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Državni pank Nisu ni pankeri imuni na dobar keš. Nema više starog panka...
Buck Naked Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 E, onaj Costa Coffee u centru je već petsto godina zatvoren. Izgleda da od toga neće biti ništa. Ima neko neke dodatne infoje? Puklo zanavek u Novom Sadu, ili otvaraju negde drugde ili šta? Ja načuo za neki kod fakulteta. Aj fala.
Кристофер Лумумбо Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 u pravu si empe, starbucks je mnogo bolji.
yolo Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 gledo veceras ateist rep na te-veju. nemoj da se neko od novosadjana drznuo da nesto kaze protiv galije i riblje corbe na juznim topicima, samo vas gledam!
korindjar Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 gledo veceras ateist rep na te-veju. nemoj da se neko od novosadjana drznuo da nesto kaze protiv galije i riblje corbe na juznim topicima, samo vas gledam!jel su svirali nov album?
Buck Naked Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 (edited) Ma duvajte ga, pitam iz nekih drugih razloga od onih koje inputirate!Dakle, Miškovićeva zla franšizna Kostina Kafa od mrtvih beba trećeg sveta? Anyone? Edited December 6, 2009 by Buck Naked
Rockford Rock Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Da li je neko skoro pravio novi pasoš ? Interesuje me da li su još onako veliki redovi i da li treba rano otići da bi uspeo predati dokumenta.
Mp40 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja uvatio poslednji dan prve generacije crvenog pre mesec dana. Sad se ceka oko mesec dana a i guzve su nesto vece ali nije nepodnosljivo. Kod mosta tamo...
Duci Simonovic Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 a gde je najbolje predati, kod mosta ili u nekoj pandurskoj stanici u rumenackoj ili na grbavici? Znam da se tamo ranije dokumenta brza izradjivala
MrX Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Da li je neko skoro pravio novi pasoš ? Interesuje me da li su još onako veliki redovi i da li treba rano otići da bi uspeo predati dokumenta.Ne treba. Prvo nabavi izvod iz maticne knjige i drzavljanstvo (za to sam cekao od utorka do ponedeljka - 6 dana i kostalo je oko 1000 dinara). Ja sam bio pre desetak dana kod mosta, dosao oko 11 ujutro, dobio broj, uplatio 2000 dinara, malo prosetao i za nekih 40 minuta dosao na red (verovatno ako dodjes u 8 ili predvece da se i manje ceka). Rekli su mi da dodjem za tri sedmice po pasos.
čekmeže Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Zašto 6 dana za izvod i državljanstvo? U Mitrovici se dobije odmah, ako lažeš da je za posao ne košta ništa. Možeš naručiti i telefonom na kućnu adresu, 150 dindži preporučeno pismo stiže sutra.
Dionysos Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 (edited) Zašto 6 dana za izvod i državljanstvo? U Mitrovici se dobije odmah, ako lažeš da je za posao ne košta ništa. Možeš naručiti i telefonom na kućnu adresu, 150 dindži preporučeno pismo stiže sutra.ja državljanstvo odmah dobio, na izvod čekao 6 dana Edited December 8, 2009 by Dionysos
Recommended Posts