Lezilebovich Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 da, to je dobra varijanta. doci sa slusalicama u usesima i zaredjati po ishrani. eventualno drmnuti koji vinjau pre akcije. jos ako se pojavi lik koji je u tome preterao pa pocne postavljati provokativna pitanja, eto nama zabave.a jos ti je veca zabava ako taj lik budes ti :)... bio jednom u BG-u, na vrhu Bulevara i bila ocajna hrana
korindjar Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 (edited) doslo je ono doba godine kada lisce opadne sa drveca, a mladi se ogrnu arafatovim salovima i proslusaju dzez na nedelju dana Edited November 21, 2009 by Hustler
bup Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 da, bolje je biti panker i srati, to pozerstvo je bolje.
johnnioza Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 lepo je to i nadasve vrcavo hasler sročio, al ne videh ni jedan arafatov šal sinoć.posle nekoliko godina i koncerta ane never/tudosoka/damo suzukija na interzoneu, ponovo se otisnuh u vojvođansku prestonicu, baš povodom jazz festivala i još nekih par propratnih akcija. ako ćemo da se osvrćemo na pozeraj, veći utisak su mi ostavili parovi, mahom u ranim tridesetim, srednja japi klasa. jedan takav par sedeo pored mene. kako bi se ženska više zainteresovala za dešavanja na bini, tako je momak više stiskao njenu ruku, a u par navrata je udeljivao i diskretne poljupce čisto da se ne zaboravi zbog čega su izašli u grad. ti su bili levo, a desno od mene, pored ortaka s kojim sam došao, sedelo je neko društvance koje je nezadovoljno konstatovalo kako "ovde ne može da se priča" pa su ubrzo izašli. naime, koncert breda mehldaua je bio solo piano, pa je svaki šum narušavao društveni život auditorijuma. ali ista je priča svuda sa jazz pozerima, daleko od toga da je to neka posebna odlika novosađana.overio sam još par mesta posle koncerata. prvo smo bili u tremi, gde je trebalo da bude neki sešn ali to je debelo kasnilo pa smo se smorili i otišli. meni se mesto svidelo, onako na oko, ali ortak je negodovao na tu moju opservaciju. posle smo otišli do pivnice gusan, gde je bila korektna atmosfera, mada mi prostor deluje malo nepraktično organizovan sa onim dugačkim hodnikom...ali opet, i to verovatno ima nekih čari, ne bi se tek tako svi tiskali na tom petoparcu. kako god se postaviš, neke cure su oko tebe, hhehe. posle toga bio u route 66. ne volim muziku koja se tamo pušta (bilo neko dram en bejz veče), svratio sam da pozdravim slavnog dj maheema, ali i to je bilo teško izvodljivo pa sam brzo napustio taj prostor. bio mi je zanimljiv ceo taj deo grada, i delovalo mi je da je tamo baš živo i dinamično. i onda, na kraju, moj domaćin te večeri odveo me je u oblomova, lukavo sakrivenog iza neke agencije za nekretnine ili osiguranje, tako nešto, pa još ograđenog onom plastičnom folijom u maniru jeftinih krčmi, što oblomov zacelo i jeste. ali tamo je bilo najbolje, onako baš šarmantno-domaćinski i sa retro muzikom kakvu sam slušao u gradu tokom mojih kragujevačkih tinejdž dana. u stvari, generalno mi je bilo OK tokom te jedne večeri u novom sadu, ali moj domaćin me je ubeđivao da je to zato što sam došao kao turista, i rekao je da bih se verovatno smorio kada bih stalno izlazio u novom sadu.
Gonzo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 i rekao je da bih se verovatno smorio kada bih stalno izlazio u novom sadu.dobro ti rekao.
Buck Naked Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ma, istripovao se da se izbedačio, pa je iskulirao da se ne bi smorio.
Mp40 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ma, istripovao se da se izbedačio, pa je iskulirao da se ne bi smorio.Ma, opusteno!
bup Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 dzoni, pa sto me anonimiras, kazi slobodno da sam to bio ja. :)i da ne gresimo dusu, ja jesam primetio arafatke na festivalu. samo sto to uopste nije jedina publika festivala i generalizacija je uvek glupa.
korindjar Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 (edited) da, bolje je biti panker i srati, to pozerstvo je bolje.nisam panker. sta da radimo mi nezavisni pozeri?sto se mene tice ja sam to napisao posle razgovora sa zivim primercima koji nisu nosili salove, a slicnih je tamo sasvim dovoljno da ne mislim da sam ista glupo ili pogresno napisao. naravno ni pretenzije tog posta nisu bile da objasne ceo festival za koji mislim da je dobra stvar i sve ljude koji tamo idu Edited November 22, 2009 by Hustler
bup Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 sve je ok, razumem te i nemam nameru da se svadjam i ispravljam krive drine. streca me pravovernost i generalizacija.ja sam mogao napisati da je stigla jesen, opada lisce, a pankeri u dvoristu crne kuce pricaju i piju pivo dok unutra svira bend kojem je jedina mana sto nije iz novog sada. za svaku grupaciju se moze napisati nesto sto ce biti tacno, ali povrsno i bespotrebno. luna lu kaze da je hejterstvo aut.
Duci Simonovic Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 (edited) Edited November 24, 2009 by Duci Simonovic
Duci Simonovic Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 trudimo se da to obecanje od prosle godine ispunimo ove, zahtevni su majku im minijaturnu
Recommended Posts