Mp40 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 (edited) Antifa dogadjaj godine... Punkrock-Ska-HipHop spektakl i jeftina cuga!9. Novembar, Dan borbe protiv fašizma i antisemitizma ove godine pada 7. novembra. Vikend je pa valja biti mlad, lud i antifašista a pri tome slušati super muziku i kvasiti grlo cugom po neverovatno popularnim cenama.ANTIFA Novi Sad i SKC Novi Sad pozivaju te na punk rock ska hip hop spektakl.Iz slobodarske Rijeke stižu nam legendarni punk rock ludaci PASI da otpraše i dupeta išutiraju svim prisutnima. Lokalna ska atrakcija MAMURLOOK preti da preraste lokalne okvire a ti dođi da vidiš zašto. Bečejci JKMAMKK, prekaljeni tiski antifašisti punk rock fele, dolaze da pomognu saborcima iz NS i šire a NSLO, mlada hiphop ekipa ima da pobaca nekoliko ubitačnih rima.Cena cuge i upada najmanja je moguća. Dođi, super se provedi i pomozi antifašističku borbu. Sva lova namenjena je aktivnostima AFANSa i antifašističkim inicijativama.JEBEŠ FAŠIZAM!Vidimo se...Subota, 7. Novembar, Rusinski Coolturni Centar, Jovana Subotića 8, Novi SadCena: 250 rsd Edited October 26, 2009 by Mp40
Mp40 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 (edited) Jos jedno podsecanje...Procurio tajni antifa spisak cena cuge na svirci!- Pivo 80din- Rakija 50 din- Vina 100- Spricer i ostali buckurisi 100A ima i crnih i zutih sokova.Pankrokskahiphop i cuga i Antifasizam.Sva lova namenjena je aktivnostima Antifasisticke Akcije Novog Sada (svi oni lepi plakati, besplatne nalepnice koje radimo, publikacije i advokati u slucaju sranja sa fashovima tokom nenasilnih akcija...)Vidimo se tamo!!! Edited November 6, 2009 by Mp40
Gonzo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 (edited) i advokati u slucaju sranja sa fashovima tokom nenasilnih akcija Mora batinom na fasiste. MORA!!! Edited November 7, 2009 by Gonzo
Mp40 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 bilo je SAVRSENO.Druze, brzo u rijecnik pa pod "sarkozazam"...
Quizmaster Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 (edited) Dobio sam nagradnu večeru za 5-6 osoba u restoranu "Fontana", sutra u 18:30, pa ako neko hoće da mi se pridruži, mogla bi se ta nagrada iskoristiti. Ima i 1 kdp začkoljica - nakon večere treba odslušati prezentaciju proizvoda, valjda neki dušeci i jastuci, whatever... Ne traje jako dugo, recimo 45-60 minuta.Edit: Al' to nije sve... Kroz neki dan mi stiže pozivnica za sličan ivent™ u restoranu "Stari fijaker", s tim što onda za nagradu dobijam i trodnevnu ekskurziju u Istri nakon odslušane prezentacije. Edited November 9, 2009 by Quizmaster
*edited by mod Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dobio sam nagradnu večeru za 5-6 osoba u restoranu "Fontana", sutra u 18:30, pa ako neko hoće da mi se pridruži, mogla bi se ta nagrada iskoristiti. Ima i 1 kdp začkoljica - nakon večere treba odslušati prezentaciju proizvoda, valjda neki dušeci i jastuci, whatever... Ne traje jako dugo, recimo 45-60 minuta.Edit: Al' to nije sve... Kroz neki dan mi stiže pozivnica za sličan ivent™ u restoranu "Stari fijaker", s tim što onda za nagradu dobijam i trodnevnu ekskurziju u Istri nakon odslušane prezentacije.Kolosalni zajeb. Nemoj nikog zvati od bliskih prijatelja mozda nece hteti da pricaju sa tobom posle. A cenim da ni ti sam neces hteti da ides na ovaj drugi ivent posle odslusane prve prezentacije.
radisa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dobio sam nagradnu večeru za 5-6 osoba u restoranu "Fontana", sutra u 18:30, pa ako neko hoće da mi se pridruži, mogla bi se ta nagrada iskoristiti. Ima i 1 kdp začkoljica - nakon večere treba odslušati prezentaciju proizvoda, valjda neki dušeci i jastuci, whatever... Ne traje jako dugo, recimo 45-60 minuta.Edit: Al' to nije sve... Kroz neki dan mi stiže pozivnica za sličan ivent™ u restoranu "Stari fijaker", s tim što onda za nagradu dobijam i trodnevnu ekskurziju u Istri nakon odslušane prezentacije.Ja bio... Navukla me keva da odem... Sve sa ženom....Sve u svemu, završilo se tako što sam u trenutku kada je lik krenuo od stola do stola, posle dva sata neprekidnog blebetanja, kako bi još dodatno ubedio prisutne, jednom mini prezentacijom, da odvoje svoje dvogodišnje ili trogodišnje plate za jastuk i ćebe, popizđeno ustao i izjurio napolje... Žena je izašla odmah posle mene, a keva je ostala da pokupi besplatni jastuk... :kdp:Tamo ideš samo ako si jako gladan, jako besposlen ili ti je hladno kod kuće , pa da se malo ogreješ...Inače, posle ove prezentacije, keva se preselila, pa je ponovo navatali na drugom broju telefona... Pa otišla da pokupi i drugi jastuk... :kdp:2...
slepa živana Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kolosalni zajeb. Nemoj nikog zvati od bliskih prijatelja mozda nece hteti da pricaju sa tobom posle. A cenim da ni ti sam neces hteti da ides na ovaj drugi ivent posle odslusane prve prezentacije.ne mora da znači. ja sam jednom bila, lepo se najela. priča o tim dušecima jeste malo bizar, ali ja sam imala sreće da je jedan od gostiju bio trešten pijan pa je postavljao sumanuta pitanja i dosta se majmunisao tako da je baš bilo zabavno.
*edited by mod Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 I mene je keva navukla samo jednom. Bilo to u onom starom hotelu kod autobuske (ne mogu da se setim imena sada pa da me ubijes) trajalo je 3 sata a besplatna klopa se svela na polusmrznutu becku sniclu i kupus salatu. Posteljina i jastuci kostaju od 1500e pa na vise a usput ce ti verovatno pokazati i najopasnije bice na kugli zemaljskoj zvano grinja. Naravno uvecano 17000 puta da izgleda kao zmaj sa 7 dupeta na sta ce se bar 2-3 bakice primiti i kupiti to sranje.
*edited by mod Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Nije Bristol. Ovaj je blize Sandwich Kingu, Lasti i glavnom ulazu na Zeleznicku stanicu.
nisam ja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 jebte, ja sam imao tu trodnevnu istru i nisam je iskoristio ... magarac
Mp40 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jasno razdvojiti prehrambeni od sektaskog dela i eto kljuca uspesne veceri.Hrana da! Jastuk ne!
pacey defender Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 (edited) da, to je dobra varijanta. doci sa slusalicama u usesima i zaredjati po ishrani. eventualno drmnuti koji vinjau pre akcije. jos ako se pojavi lik koji je u tome preterao pa pocne postavljati provokativna pitanja, eto nama zabave. Edited November 9, 2009 by pacey defender
Recommended Posts