Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

Danas počelo meni. Ispipaj radojatora. Ne znam za kvarcne, ali kada je bila ona kriza sa ruskim gasom, i svi kupovali one radijatore na struju i ulje, bilo ih je jeftino u Novelu. Pa možda onda imaju i kvarcne i to (mada pojma nemam ni koja je razlika).

Edited by Buck Naked
Posted
stvarno :o kad?joooj loša izolacijo, prozori što ne dihtujete, stara gradnjo i sve ostalo... angry.gif ovde i kad krene grejanje hladnonego znaš li odgovora na pitanje?
ne kupuj to. Cebe do sutra, krenuce i tamo grejanje... sad rekli na NS Razglednicama a ja njima sve verujem... i RTVu uopste. Zbog privlacnih reporterki.
Posted (edited)

Ili dođi kod mene da zanoćiš :D

Edited by Buck Naked
Posted

jaoj bucke ti si nešto suprotno od onoga kad ti crna mačka pređe put ispipala radijatore kad ono topli :)a, vama što pratite uspone i padove RTV-a mogu samo reći gledajte i dalje ;)

Posted (edited)

nisam hteo/trebo reći da ispipaš svoje, već da ispipaš moje.. (sad moram da prestanem, mislim da imamo zajedničkog prijatelja u RL, pa da ne postane awkward*)ali oprostiću sebi ako odeš tamo da me prsima braniš na "Ko od forumaša vas nervira.."*najbolja reč

Edited by Buck Naked
Posted
nisam hteo/trebo reći da ispipaš svoje, već da ispipaš moje.. (sad moram da prestanem, mislim da imamo zajedničkog prijatelja u RL, pa da ne postane awkward*)ali oprostiću sebi ako odeš tamo da me prsima braniš na "Ko od forumaša vas nervira.."*najbolja reč
stvarno imamo zajedničkog rl prijatelja?
Posted

Subota, 7. novembar tekuće godine, CK 13UNISON (BG)NIYAZOV (NS)Veče orijentalnog zvukovlja i ružnih lica i tela. Svrnite da slušate orijentalno zvukovlje i gledate ružna lica i tela na bini i oko nje.početak valjda oko 22h, upad tačno 200 dindži.

Posted
Subota, 7. novembar tekuće godine, CK 13UNISON (BG)NIYAZOV (NS)Veče orijentalnog zvukovlja i ružnih lica i tela. Svrnite da slušate orijentalno zvukovlje i gledate ružna lica i tela na bini i oko nje.početak valjda oko 22h, upad tačno 200 dindži.
Izmena:Umesto Niyazov svira ROIR
Posted
pogresno - AWESOME (oooosam :lol: )
Ooookvard!
Posted
soulfunkyweekend.jpgWEEKEND at BEER JOINT GUSANJ.J. Dragon Street 4, Novi Sadpetak 16.10.LEMON (Soul Petrol, Baseline)subota 17.10.PS aka PURE SOUL (Hain Teny Collective)Jazz, Soul, Funk, Latin, Disco Breaks, Boogaloo,...+promocija novog piva u našom podrumu: KRUGHER & BRENT EXTRA STOUTForeign (Export)-Style Stout5.00% abv.KRUGHER & BRENT RED BEERGerman-Style Strong Doppelbock8.00% abv.kruherbrent.jpg
Posted
Imas i samnom i to u zenskom rodu ali nisam dovoljno reprezentativan kao Kristina pa da se pohvalis :(
Posted

45 11 11.25 N19 49 56.90 Eposlušah onog koji nije on i odoh da potražim krčmu/kolibu u popovici. ovo su vam koordinate na gugletu.elem, spuštali smo se niz brdo sa iriškog venca, holanđaninu nije bilo svejedno prvih 200-300 metara nizbrdo dok sam preticao kamion u krivini. objasnih mu da je put jednosmeran. pao kamen sa srca. kafana je nađena posle 4 zapitkivanja i jednog praćenja jednog kamiona. kada smo našli tablu sa natpisom koliba i podatkom o 500 metar do nje skrenuli smo levo i vozili. taj metar sa table ima 300 cm.dođosmo do kapije, dva stuba, krov od trske. na zgradi natpis: prenoćište koliba restoran. Reč ispod reči, pisano plavo, belo crveno. ispostavilo se da je bitno. izlazi čovek, pitamo jel’ radi, jašta, ulazimo, u predsoblju titova slika. od onih koje su bile u svakom kabinetu, kancelariji. samo, ova, metar sa metar. kažem ženi: vidi, tito, čovek čuje kaže: joška je bio dobar čovek.ulazimo u restoran, 100 kvadrata minimum, unutra haos. random postavljeni stolovi, razni, na njima razno: mrve, ostaci hrane na tanjirima, činije, escajg. čovek se izvinjava: saću ja samo da pokupim, društvo bilo do jutra, ja s njima, izađite vi na terasu dok ne pospremim. izađemo napolje, pogled puca na novi sad, malo maglovit ali, neka. pritrčava mladi ovčar, prepoznaje kučkara, igramo se. žene slikaju. vraćamo se unutra, obilazimo. prebrojavam 8 radio aparata na policama. napolju je bilo još toliko. modeli iz pedesetih. Jedan sa gramofonom odozgo. u jednom ćošku usisivač, u drugom sekire, uz prozor lančana testera, singer šivaća mašina, dvokrilni garderobni šifonjer, kredenci, reljefna karta jugoslavije (ona velika, školska), titova slika na kaminu, druga je sa drugaricom jovankom i pionirima na stepenicama belog dvora. na polici glasačka kutija, plastična, crvena sa grbom seferjote. ludilo. penjem se na galeriju, 3 stepenika, na polici niz knjiga, edicija “nobelovci”. Na čelu: ivo andrić. Izvlačim jednu, sinkler luis.vraćamo se za sto. čovek pita otkud vi ovde. eto, preporučili mi. ko? pa, neki s interneta. a. šta ima od jela, pitam, šta preporučujete. jagnjetinu, kaže. dobro, može li i čorbica i, kažem mu za šumarev zalogaj. da, to je roštiljsko meso, u zemljanom loncu pokriveno krompirom i zaliveno jajima sa kajmakom i sirom. koliko je veliko? pa, za dve osobe. ješne? da, ješne.sve u svemu, dobili smo jagnjeće čorbice, paprike punjene pavlakom, ajvar, jagnjetinu i lonac sa mesom, pivo i hleb od heljde. ostalo je nešto za moje kucove, najeli smo se i napili piva, u čorbici je trebalo da bude manje džigerice a više mesa, ukus OK, holanđani su rekli da su im paprike i ajvar preljuti. hrana je mogla da bude i bolja, ambijent ludački, račun manji od 4000.kada je lepo vreme a pogled puca, kada ima više gostiju pa deluje lepše, vredi otići. ma, vredelo je i ovako. gosti mi rekoše da čudnije mesto nisu videli. slika ima bar 50, reći ću junioru da ih postavi, ja sam nevešt.posle smo otišli na tvrđavu, obišli je, čovek je snimao, popili smo piće kod tamburaša. onda smo prošetali gradom, čovek je opet snimao, prošli kroz park pa kući. za karlovce je bilo kasno. kad saberem, lep izlet, pozitivan utisak o novom sadu i ostalom. tako je bilo, da znate.