KristinaS Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ne znam gde ovo da metnem, pa reko ajd na lokal patriotizam i dijasporu http://www.rtv.rs/sr_ci/vesti/politika/pod...vest_154383.jsp
yolo Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 preporuka za mesto za ručak za mene i troje matoraća u vašem gradu. ništa ekskluzivno, pomomodno, preskupo i sl. prijatno sa pristojnom hranom.skoro sam bio u prolazu, popio pivo u gusanu, deluje prijatno (klopa?), prošetao, u nekoj uličici naleteo na "šaren astal", zaintrigiralo me ali bila je žurba, skrenuh levo, neka picerija, preko puta dole dvorištance gore galerija.......... pomišljao da ih odvedem na petrovaradin, jel 8 tamburaša, prostrano, videh da puno ljudi jede, ja samo popio pićence.predlog?za matorce koji se osecaju mladi carda "akva dorija" na perkelt od soma i sarana:=)na dunavu sa pogledom na petrovaradin, novosadski KDP za odabrane(ne sumnjam da cu biti poliven buretom govana od domacina)
yolo Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 za matorce koji se osecaju mladi carda "akva dorija" na perkelt od soma i sarana:=)na dunavu sa pogledom na petrovaradin, novosadski KDP za odabrane(ne sumnjam da cu biti poliven buretom govana od domacina)eee bio sam juce o ovoj kafaniostajem kod preporuke zbog ambijentaali oprezno sa hranomja sam jeo paprikas od ribe bez kostiju (600 din)koji je prilicna bulja zato sto stavljaju file od pangazijusatako da vam preporucujem da narucite ili obican paprikas od ribe (480 din) gde cete dobiti sve i svasta od dunavske ribe sa kostimaa jos bolje tzv bezdanski paprikas u kome mislim ima dosta kecige (600 din)bazicno mi se ne svidja vodica u tom paprikasu, preterase brate i sa paprikom i sa paradajzom, mnogo kisiali ko sto rekoh ambijent je kulbanatjanin koji zna bolje kaze da je paprikas u parobrodu bolji, to ti je 100m nizvodno, s druge strane mostada ne unosim konfuziju s pogledom na petrovaradin, oba objekta su s petrovaradinske strane samo se iz akva dorije tvrdjava vidi iz nekih delova objekta, a iz parobroda nikako.
Gonzo Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 (edited) za matorce koji se osecaju mladi carda "akva dorija" na perkelt od soma i sarana:=)na dunavu sa pogledom na petrovaradin, novosadski KDP za odabrane(ne sumnjam da cu biti poliven buretom govana od domacina)1 bure gomana comin right up. akva dorija je žešće sranje.ako oćeš pogled popenji se gore na đavu 15 minuta i onda idi da jedeš negde gde služe hranu za ljude. Edited October 6, 2009 by Gonzo
Mp40 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Parobrod bolji od AD. Na ADjedino valja sve sto je Orli...
yolo Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ma jasno sve ko dan. al vidis da ljudi dolaze u turisticku posetu. a da je paprikas u AD ovaj brez kostiju njesra jeste, mada kada bolje razmislim, to je po difoltu jelo za pickice tako da sta trazis to i dobijes.a sto se parobroda tice, jebo kafanu koja pravi svadbu subotom u 3. mozda im je hrana do kese al dzaba...
Buck Naked Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Valja im i dimljeni šaran. A gore na đavi je sranje, osim neke tune dobre.
KristinaS Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 e a gde se u ns-u kupuju kvarcne grejalice? ove zgrade na limanu nemaju nikakvu izolacu pa hladno sad već.
Buck Naked Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A meni (kod Sajma) krenulo grejanje! Jupi!
KristinaS Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 stvarno :o kad?joooj loša izolacijo, prozori što ne dihtujete, stara gradnjo i sve ostalo... ovde i kad krene grejanje hladnonego znaš li odgovora na pitanje?
Recommended Posts