Gonzo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 dolazim, volim lezbejke, upadam za 100 dindži!
melankolic Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 (edited) jel' neko primetio da su ovi udarali u zvona po ceo dan, više nego što je uobičajeno? Edited September 20, 2009 by melankolic
Gonzo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 jel' neko primetio da su ovi udarali u zvona po ceo dan, više nego što je uobičajeno?ja da, objašnjeno mi je da je sutra mala gospojina. paranoiku poput mene prvo je palo na pamet da slave što nije održana parada srama.
bup Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 da, i meni je palo na pamet gledajuci plakat, bilo bi fora da pise da je za homoseksualce besplatno. da vidimo da li bi se brojna novosadska populacija grbavaca uvlacila za dzabe.
melankolic Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 fino. ovo danas sa gospojinskim zvonima je bila gora kazna od slušanja "radio krajine".
bad music for bad people Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 (edited) Subota, 26. septembar @ Crna kuća:Eichmann Family (Zagreb) + Concrete Worms (Beograd)http://www.myspace.com/eichmannfamilyhttp://www.myspace.com/concretewormspočetak: 22hupad: 200 din. Trio iz Zagreba drugi put u Srbiji (nakon ovogodišnjeg Garage Fire festivala u Beogradu) Na okupu od 2008.god., novi band frontmena nekad malo poznatijih, a danas oplakanih The Babies-a, te kultnih zagrebačkih WCIF (www.myspace.com/wcinflames) zajedno s disfunkcionalnom obitelji Eichmann (Dodo Eichmann-vokal, gitara, Ed Eichmann-kontrabas, Karlos Eichmann-bubnjevi, povremeno i Al/Almir Eichmann-bubnjevi)Iako imaju kontrabas, a bome, neki od njih i lijepe frizure i znaju se obuć (svi osim Karlosa), sami za sebe kažu da NISU psychobilly, još manje rockabilly, a ni garaža. Nešto između, tj. uzeli su najgore od svega pomalo. U svakom slučaju, htjeli bi, kažu, zvučati kao Sting Rays, ali, priznaju: nesposobni su za to. Šta su smislili, provjerite uživo. Ili ostanite kod kuće i kopajte nos uz TV. Dan prije, u petak 25.06., Eichmanni nastupaju i u beogradskom SKC u sklopu psychobilly festivala Bombshellfest. Edited September 22, 2009 by bad music for bad people
Mp40 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Mala izmjena u kulturnoumetnickom delu programaSviraju fenomenalni Path Of Decay!
Mp40 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Parada srama goes on...Mala izmjena, sad jos vise segsi!ko ne dodje - nije peder!
MachineGunEtiquette Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 (edited) and revolution can't help youwhat you need is a cultural nuclear bombto erase your memoryand that grin from your facePath Of Decay - Small Town Moralsčujte i počujte na www.myspace.com/pathofdecay ! Edited September 23, 2009 by MachineGunEtiquette
maheem Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 (edited) GYASS BAND LIVE u bašti pivnice Gusan, Zmaj Jovina 4, nedelja 27. septembar, početak u 21h!!! O GYASS-u:Robi LakatošPotičem iz poznate familije Lakatoš. Sa pet godina sam počeo da učim violinu. Prvi profesor mi je bio otac, koji je inače bio vrstan i priynati violinista. Uz rad sa njim sam zavoleo muziku i instrument violinu. Da bih i ozvaničio stečeno znanje od oca, sa sedam godina sam krenuo u Muzičku školu u Subotici.U toku svoje muzičke karijere sam imao priliku da sviram sa vrsnim umetnicima i orkestrima. Na ovaj način sam upoznao i druge muzičke stilove. Pošto smatram da je muzika najuniverzalniji način komunikacije, tako sam prihvatao i elemente stilske muzike sa kojima sam se sretao u toku svoje karijere. Trudio sam se da svakoj stilskoj muzici pristupim studiozno, i da je kroz moju interpretaciju slušalac prepozna i uživa u njoj.Pored nacionalne muzike našeg regiona, interesovanje mi je privlačio i jazz i svetska muzika. Do svoje 20-te godine sam veoma mnogo slušao najboljeg jazz violinistu, Stefana Grapelija, Helmut Zaharijasa, a takođe i Jehudin Menjuhina... Ova tri vrsna violinista sviraju svojim autentičnim stilom. Pored njih sam slušao i druge violiniste. Težio sam da sublimiram postojeće stilove, ali da im i dodam elemente nacionalne muzike koja se neguje na Balkanu.Pre izvesnog vremena sam čuo za violinistu Robi Lakatoša iz Budimpešte koji je svirao stil muzike za kojim sam ja težio. On je na mene ostavio najveći uticaj.Od 2004. godine se okupila grupa muzičara koji imaju slično mišljenje o muzici kao i ja, i taj taj stil muziciranja smo nazvali GYASS.Zajedno smo imali uspešne nastupe po klubovima u Subotici, Beogradu, Novom Sadu, festivalima EXIT, etno festival u Novom Sadu, Pepsi Siget u Budimpešti. Michael Kurina rođen 12.08.1974 u Stadthagenu stvara novu jedinstvenu atmosferu na cimbalu i gitari. Rado primenjuje u svom stilu i zabavnu, pop, etno jazz, džipsi muziku i komponuje muziku cimbala XXI veka. Svirajući sa mnogobrojnim orkestrima, muzičarima, obišao je ceo svet i ostavio tragove svoje muzike u Portugaliji, Italiji, Nemačkoj, Japanu, Francuskoj, itd. Janoš Kurina rođen 27.12.1975 u Subotici potiče iz poznate muzičke familije. Počeo je svirati klavir sa dvanaest godina. Svirao je više vrsta muzike sve do svoje šesnaeste godine. Posvećuje se klaviru u svojoj dvadesetdevetoj godini i od tad svira samo đas. Svoju prvu kompoziciju “Kolo presto” je posvetio i snimio sa Gyass bendom. Ferenc Kurina rođen 15.04.1977. u Subotici potiče iz muzičke porodice. Počeo je da svira bubnjeve, a sa deset godina se upisao u muzičku školu da prouči kontrabas. Svirao je više vrsta muzike. 1994-te se upoznao sa Lajko Felixem. Imao je mnogobrojne koncerte po celom svetu. Snimio je više vrsta ploča. Sve što je tražio u prethodnim godinama je pronašao i Gyass-u. Ambruš Robert rođen 02.09.1963. u Bečeju, potiče iz muzičke porodice. Otac mu je bio violinista, a majka pevačica. Počeo je da svira klarinet sa sedam godina. U osmoj godini je zavoleo zvuke bubnjeva, i od tada svira ludi ritam. Svirajući sa mnogobrojnim orkestrima obišao je ceo svet.www.facebook.com/pivnicagusanwww.myspace.com/pivnicagusanhttp://gyass-band.com Edited September 23, 2009 by maheem
Buck Naked Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Empejac i bend mu razvališe.Stepingrejzor car, i ovde da kažem.
đorđe geprat Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 preporuka za mesto za ručak za mene i troje matoraća u vašem gradu. ništa ekskluzivno, pomomodno, preskupo i sl. prijatno sa pristojnom hranom.skoro sam bio u prolazu, popio pivo u gusanu, deluje prijatno (klopa?), prošetao, u nekoj uličici naleteo na "šaren astal", zaintrigiralo me ali bila je žurba, skrenuh levo, neka picerija, preko puta dole dvorištance gore galerija.......... pomišljao da ih odvedem na petrovaradin, jel 8 tamburaša, prostrano, videh da puno ljudi jede, ja samo popio pićence.predlog?
Mp40 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 -Buca, Cara Dusana (domaca) - ja obozavam!-za pizze i sl. "macak" u gradicu, Petrovaradin, odmah preko mosta-Plava Frajla (vojvodjansko ali fensije, Nenad Canak nivo) na SPENSu-Sokace (blago cetnistvo i rehabilitacija... ali ukusno, majku im!) kod Socijalnog...
čekmeže Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Šaren astal je skup i astali su mali, za matorce najbolje tvrđava ako je lepo vreme, pogled na Dunav, malo šetnje okolo, restoran u sredini je riblji a 8sam tamburaša ili onaj prvi od sata (Terasa) mi je lično bolja varijanta. A i cene nisu strašne.
Buck Naked Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ma, sva tri tamo gore na Tvrđavi su sranje, osim za turiste. Svaki put neka prevara bila. U ribljem jeo grozne i smrdljive škampe (do tada sam mislio da je to nemoguće, hvala im), u italijanskom neke debele sapunjare u špagetama karbonara i cezar salata bez ičega, u tamburašima neko suvo neukusno mesište..U stvari, jedino čokoladni sufle u "tamburašima" vredi.Umesto Plave Frajle, piči u Sokače, tu ne možeš promašiti. Jebo Vojvodinu.
Recommended Posts