Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

Tvoj je zivot Makarska, skoro pa zavrsen!

Gonzo said:
izvinjavam se ako se neko osetio prozvanim, de gustibus blabla, svak ide gde voli, al meni je 137 ništa spec i totalno izvikan, dovoljno mi da sretnem raznorazne selebritije pa da mi presedne jelo. a da budem potpuno iskren i gazda mi malko ide na jetru :lol: ako govorimo o salašima ugostiteljskog usmerenja, imam svojih favorita koji su uvek pre njega.
greška druže, nisam se osetio prozvanim, mašiš poantu

Idejno resenje rekonstrukcije i adaptacije Arene:den1bo.jpg250j7s4.jpg29o5qo6.jpg11v5wms.jpg29fr1px.jpg2i8kia1.jpg2q20lyg.jpg1ptlw2.jpg

Sve je to lepo (zaista jeste, pogotovo jer je sve lepše od blaženopočivše, pa neka je stoput spejs), ali jebeš slike. Jel potpisan neki ugovor!?

Buck Naked said:
Sve je to lepo (zaista jeste, pogotovo jer je sve lepše od blaženopočivše, pa neka je stoput spejs), ali jebeš slike. Jel potpisan neki ugovor!?
izgleda da jeste, tako da u aprilu ulazimo, ali nema dizanje nogu na stolice:4hqy2p.jpg

Edited by debaser

Ako ima neki forumas zeljan druzenja i provoda sa Ducijem i komsijom mu u prirodi uz malo korisnog rada na svezem vazduhu neka se javi do 22h na pm., polazak iz NS-a u 7h, obezbedjen dorucak, savrsen rostilj, cuga!

Duci Simonovic said:
Ako ima neki forumas zeljan druzenja i provoda sa Ducijem i komsijom mu u prirodi uz malo korisnog rada na svezem vazduhu neka se javi do 22h na pm., polazak iz NS-a u 7h, obezbedjen dorucak, savrsen rostilj, cuga!
aka izlivanje ploče na vikendaji. zajebi :lol:

Edited by Gonzo

Duci Simonovic said:
kako da ne.:lol:

Nisam ni znao da ima 7h ujutro!

eh, neznate sta propustate

Duci Simonovic said:
eh, neznate sta propustate
podocnjake?:D

e lepo ste izvalili tu podvalu. ja bio moro oticsreca pa je casa simonović projektovana za tajmšer grupe tnt i braće troter pa nije trajalo koliko izlivanje postene ploceal bilo dobro na dunavu... a i rostilj... a i rakija... a i tempo izlivanja ploce. ORA 2010 Neštin!

Edited by Hustler

Provedite neugodno vece sa neprijateljima:acbnkn.jpg

mogli ste popust za pedere, stipse. pozitivna diskriminacija je ok!

Lezbejke ne placaju!