Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
izvinjavam se ako se neko osetio prozvanim, de gustibus blabla, svak ide gde voli, al meni je 137 ništa spec i totalno izvikan, dovoljno mi da sretnem raznorazne selebritije pa da mi presedne jelo. a da budem potpuno iskren i gazda mi malko ide na jetru :lol: ako govorimo o salašima ugostiteljskog usmerenja, imam svojih favorita koji su uvek pre njega.
greška druže, nisam se osetio prozvanim, mašiš poantu
Posted

Idejno resenje rekonstrukcije i adaptacije Arene:den1bo.jpg250j7s4.jpg29o5qo6.jpg11v5wms.jpg29fr1px.jpg2i8kia1.jpg2q20lyg.jpg1ptlw2.jpg

Posted

Sve je to lepo (zaista jeste, pogotovo jer je sve lepše od blaženopočivše, pa neka je stoput spejs), ali jebeš slike. Jel potpisan neki ugovor!?

Posted (edited)
Sve je to lepo (zaista jeste, pogotovo jer je sve lepše od blaženopočivše, pa neka je stoput spejs), ali jebeš slike. Jel potpisan neki ugovor!?
izgleda da jeste, tako da u aprilu ulazimo, ali nema dizanje nogu na stolice:4hqy2p.jpg Edited by debaser
Posted

Ako ima neki forumas zeljan druzenja i provoda sa Ducijem i komsijom mu u prirodi uz malo korisnog rada na svezem vazduhu neka se javi do 22h na pm., polazak iz NS-a u 7h, obezbedjen dorucak, savrsen rostilj, cuga!

Posted (edited)
Ako ima neki forumas zeljan druzenja i provoda sa Ducijem i komsijom mu u prirodi uz malo korisnog rada na svezem vazduhu neka se javi do 22h na pm., polazak iz NS-a u 7h, obezbedjen dorucak, savrsen rostilj, cuga!
aka izlivanje ploče na vikendaji. zajebi :lol: Edited by Gonzo
Posted
kako da ne.:lol:
Posted (edited)

e lepo ste izvalili tu podvalu. ja bio moro oticsreca pa je casa simonović projektovana za tajmšer grupe tnt i braće troter pa nije trajalo koliko izlivanje postene ploceal bilo dobro na dunavu... a i rostilj... a i rakija... a i tempo izlivanja ploce. ORA 2010 Neštin!

Edited by Hustler
Posted

mogli ste popust za pedere, stipse. pozitivna diskriminacija je ok!