James Marshall Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Trezor na RTS, Španski građanski rat sa Milošem Zutićem kao naratorom.
Strahan Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Trezor na RTS, Španski građanski rat sa Milošem Zutićem kao naratorom. vrhunska stvar, upravo zavrsio izdanja od juce i danas
Strahan Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 danas u trezoru nastavak price o spanskom gradjanskom ratu
James Marshall Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Uh, taman večeras da pogledam reprizu (ako ne bude radio "gledaj ispočetka")
clandestino Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Evo ga Divljan na rts3. I opet pevam i placem ko picka najgora. Dokle vise...
Strahan Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 trezor i danas o spanskom gradjanskom ratu. bilo mi interesantno kako drug tito govori o blagoju parovicu kome je posvecen sutrasnji trezor
Frank Pembleton Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) Sad gledao "Lovac na bilje" na HRT, fino kombinovanje obrazovnih segmenata i promocije prirodnih lepota ....shit has hit the fan... Edited December 10, 2016 by Frank Pembleton
koksy Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 gledam Kraveušu na sarajevskoj Face TV. 'ja sam uzor mladima, odmah posle Novaka Đokovića'. zabranjena, cenzurisana ali bori se za one koji su očajni i poniženi. smatra sebe dobrim čovekom. njena omiljena tema je tolerancija, smatra sebe borcem za ljudska prava. divna žena, krasne grudi.
Malvo Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Lane Gutovic sa Seseljugom za stolom kod Amidzica. Mucno. Sve vreme lomi prste.
James Marshall Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Neke dvije vrhunske ribe u lezbo akciji na Hustler TV. Moram ispratiti do kraja da vidim credits, da se može guglati. Mislim da je ovo onaj poljski casting serijal. Top shelf stuff.
Recommended Posts