July 12, 20168 yr Trezor na RTS, Španski građanski rat sa Milošem Zutićem kao naratorom. vrhunska stvar, upravo zavrsio izdanja od juce i danas
July 14, 20168 yr trezor i danas o spanskom gradjanskom ratu. bilo mi interesantno kako drug tito govori o blagoju parovicu kome je posvecen sutrasnji trezor
December 10, 20168 yr Sad gledao "Lovac na bilje" na HRT, fino kombinovanje obrazovnih segmenata i promocije prirodnih lepota ....shit has hit the fan... Edited December 10, 20168 yr by Frank Pembleton
December 10, 20168 yr gledam Kraveušu na sarajevskoj Face TV. 'ja sam uzor mladima, odmah posle Novaka Đokovića'. zabranjena, cenzurisana ali bori se za one koji su očajni i poniženi. smatra sebe dobrim čovekom. njena omiljena tema je tolerancija, smatra sebe borcem za ljudska prava. divna žena, krasne grudi.
February 21, 20178 yr Lane Gutovic sa Seseljugom za stolom kod Amidzica. Mucno. Sve vreme lomi prste.
April 6, 20178 yr Neke dvije vrhunske ribe u lezbo akciji na Hustler TV. Moram ispratiti do kraja da vidim credits, da se može guglati. Mislim da je ovo onaj poljski casting serijal. Top shelf stuff.