Sir Oliver Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 ''Tačno u 9'' na PrvojIvanica opet ima modrice na butkama
Frank Pembleton Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Drecun u 1n1 "...ništa nije dogovoreno dok sve nije dogovoreno je preformulisano"
Takeshi Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 (edited) peti dan na hrt2 (zar nije bilo petkom?!)raspudic i horvat su jaki™, a i voditeljica se dobro drzi. :D Edited January 12, 2013 by Takeshi
Sir Oliver Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Drecun u 1n1 "...ništa nije dogovoreno dok sve nije dogovoreno je preformulisano"malopre je ponovio tu mantru u jutarnjem programu rts
Strucnjak Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 na Pinku Šljivančanin kod one kreštavice Marinković. Molim lepo i mi zločinca za trku imamo! -_-
uliks Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 (edited) ^... Ali dovođenje Ršumovića u goste, a u suštini na preslišavanje i objašnjavanje neukom narodu da on, Ršum, u novoj knjizi nije blatio Pink kao televizijsku kuću, nego je pričao priču iz Nepričave? Bljaks. Šta će mu to?Nemam knjigu "Planiranje prošlosti" (o, simbolike!), ali svratiću da je prelistam da lepo vidim ono što nisam. Videla sam da piše, otprilike: JUL i Pink nam unakaziše decu... Tako nekako. Ršum reče da nije mislio na Pink, nego na ružičasto bojenje stvarnosti koje je i sam osetio u detinjstvu kada su ga učili da je naša zemlja bogata... I tu uskače S. sa "Da, da, sećam se". Edited January 26, 2013 by uliks
Dr Arslanagić Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Тек данас извалио да је снимљена цела сезона!
gospa buba Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 pogledujem na rts koncert kusturice, rusa u uniformama i pankerki iz rume u aljinicama.nisu mi sasvim nesimpatichni ^_^dakle, strepim za sebe
fonTelefon Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Тек данас извалио да је снимљена цела сезона! zbog ove sam jos u ranijem istorijskom period ukinuo jedan kanal na kablovskoj.
boshoku Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Cane na STB ...Zakiva predrag, prepametan baja.potpuno, ali potpuno je ne važno što ne delimo mišljenje o veri - u biti, ista bi trebala sadržati samo ono što on govori: istinski obred zajedništva, stvoren zbog atavističkog straha od neznanja.
boshoku Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 genijalno, zvuci kao eufemizam.http://www.youtube.com/watch?v=LrPKYf--Rmw
Papovac Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 devendra banhart na rts digital, super koncert
Recommended Posts