Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Posted

I ja, i ja! Prva krv prvi put (menstrualne aluzije off), za sad je Slaj nervozan, spartanski sažet i u mnogo lepoj sumi sa puno vodopada i provalija. Doš'o i helikopter.

Posted

curiosity - why is sex fun? discoveryporeklo i svrha zenskog orgazma.

Posted

"loza", hrt1.sasvim pristojno deluje serija. druga epizoda, prvu sam propustio.

Posted

dosije na foksu. kakva bedna kopija istrage sa nove <_< :Hail:nova_tv_istraga_news_pic.jpg

Posted (edited)
dosije na foksu
Sunce ti jebem kakav trash! Hoću da prebacim, al' ne mogu da se otmem ovim iskazima inspektora istražitelja...
...Radilo se po 14-15 sati dnevno, sedi se po kafanama i sluša se šta ljudi pričaju......Posle tri večeri opserviranja javnog vecea, inspektor Marković napokon je ugledao mladića zbog koga je i došao u Ljubljanu. (background track: Sabrina - Boys, boys, boys)
:lol: Edited by historian
Posted (edited)

Jel i dalje produkciono daleko ispred slicnih emisija?Ona sto je isla na foxu je bila fino usminkana...sent from klupa_u_parku

Edited by Frank Pembleton
Posted

jeste i dalje odskace svetlosnim godinama od slicnih emisija ovde. Nisam gledao Istragu TV Nova da bih mogao da sudim. Panduri su stvarno vr' :lol:

Posted
jeste i dalje odskace svetlosnim godinama od slicnih emisija ovde. Nisam gledao Istragu TV Nova da bih mogao da sudim. Panduri su stvarno vr' :lol:
Ni ja te hrvate nisam gledao, ali ove prosle sezone su bas dobro radjenje.Pa su onda i ovi na RTSi mislim na 92 poceli da "krive" kadrove :isuse: .Ali neka tako se pomera standard...
Posted

Nabodoh sad Todorica na RTV1...Jel on nekad bio u LDP-u?

Posted (edited)
Panduri su stvarno vr' :lol:
I ja gledao, panduri su stvarno vr' ali rekonstrukcija događaja je još urnebesnija. :lol:Pandur objašnjava kako odleze na tvrđavu gde se skupljaju homoseksulaci i po njegovim rečima obavljaju svoju situaciju. Dolaze u nezgodno vreme pa su primorani da čekaju dok ovi završe. Nalaze i nekog voajera za koga se ispostavlja da je inspektorov rođak.Zatim im osumnjičeni beži u Sloveniju, pa pandur odlazi tamo da opservira wc na železničkoj stanici gde se po njihovim saznanjima okuplja gej populacija. Tu nastaje smehotresna rekonstrukcija, pandur stoji za pisoarom i piša satima, gejevi ulaze i odmeravaju ga, ali on nikako da nađe tog koga traži, zatim odlazi u neki gej klub a sve je propraćeno pesmom boys boys boys... Na kraju nisam shvatio kakve veze prva žrtva sa kojom je sve i počelo ima sa celom pričom. Ili sam ja propustio ili nisu ni rekli.Uostalom, što da prepričavam, imate celu emisiju na sajtu Prve. Edited by mr@ki
Posted

u istrazi na novoj su rekonstrukcije bile kao filmovi zelimira zilnika :D a akteri su bili tv ekipa emisije, novinari, tehnicari i poneki naturscici iz mesta u kom snimaju. sve se svodilo uglavnom na:"ante, hajde da veceras" "ma sta da veceram kurvo majku ti jebem, opet si me varala"i onda bum bum sekira, noz, satara...a za kraj emisije uvek su cuvali neki zlocin iz domovinskog rata. "ovo je jovo matijevic, do pocetka rata portir u mesnom kombinatu gavrilovic. medjutim kad je rat poceo susjedi su dobro upamtili ovog krvoloka" onda se pojavljuje "jovo" ukraseniji, bradatiji i masniji od onih sto slave na ravnoj gori i krece show :lol:grozne stvari su oni opisivali, ali meni bilo presmesno zbog glume

Posted (edited)
I ja gledao, panduri su stvarno vr' ali rekonstrukcija događaja je još urnebesnija. :lol:Pandur objašnjava kako odleze na tvrđavu gde se skupljaju homoseksulaci i po njegovim rečima obavljaju svoju situaciju. Dolaze u nezgodno vreme pa su primorani da čekaju dok ovi završe. Nalaze i nekog voajera za koga se ispostavlja da je inspektorov rođak.Zatim im osumnjičeni beži u Sloveniju, pa pandur odlazi tamo da opservira wc na železničkoj stanici gde se po njihovim saznanjima okuplja gej populacija. Tu nastaje smehotresna rekonstrukcija, pandur stoji za pisoarom i piša satima, gejevi ulaze i odmeravaju ga, ali on nikako da nađe tog koga traži, zatim odlazi u neki gej klub a sve je propraćeno pesmom boys boys boys... Na kraju nisam shvatio kakve veze prva žrtva sa kojom je sve i počelo ima sa celom pričom. Ili sam ja propustio ili nisu ni rekli.Uostalom, što da prepričavam, imate celu emisiju na sajtu Prve.
Primetili smo da, odmah po ulasku u katakombu, bez obzira na temperaturu, obavljaju svoju homoseksualnu... situaciju!Morali smo da sačekamo da to završe, pa smo ih privodili :lol:carski, hvala na ovome Edited by NekoIzMase
Posted

Evo ga časni Vuuk SePeO kod danice na RTV1 (sad bila najava biće za 15 min posle dnevnika)