December 11, 200717 yr Jebote, ovaj Vukadinovic je svaki dan u nekim emisijama.jel u onoj emisiju koju vodi butikasica sa novinarskim pretenzijama?zivote.
December 11, 200717 yr jel u onoj emisiju koju vodi butikasica sa novinarskim pretenzijama?zivote.Novinarka je uzas, ali ne znam kako se zove. A sto butikasica?
December 12, 200717 yr Novinarka je uzas, ali ne znam kako se zove. A sto butikasica? cini mi se da je to njen kognitivni stil :Dipak, sinoc sam je prvi put gledala. mozda inace blista, sta znam
December 12, 200717 yr Jel se nekome jos desava da ne razume o cemu oni zapravo pricaju u svojim vestima, u svojim emisijama ? /Srbi/ A razume potpuno sta se prica na BBC, CNN , na stranom jeziku ?
December 16, 200717 yr evo sad, history- sufi ... :)koji neverovatan pogled na islam... :) Edited December 16, 200717 yr by omnamah
December 16, 200717 yr Nedeljom u 2 Milorad DodikVelja Ilic je profesor na Kembridzu za Dodika. Kakva nekultura
December 20, 200717 yr Poligraf sa Svilanovicem.Covek dodje kao terapija posle raznih dzibera, vojvoda, paranoika i histerika.
December 24, 200717 yr Author U bre, ovaj Draskovic (na tv Avali intervju) se podmladio! Edited December 24, 200717 yr by melankolic
December 24, 200717 yr Danas na kratko uhvatim ovo (BBC Prime). Ako neko zna kad je repriza, neka javi. Gledala sam ranije, ludi su skroz :)
December 25, 200717 yr tvns 1 (rtv 1), vukadinović? antonić i peđa marković raskomoćeno sipaju novu srpsku političku ludost,i terciraju jedan drugom u evroskepticizmu i novopatrijotizmu. komšić pokušava da nabaci neke racionalne teze ali momentalno biva poklopljen analitičkom mudrošću, uz zdušnu pomoć sušičave voditeljke. rts-ov defektni blizanac pokazujeda ne zaslužuje ništa drugo nego ključ u bravu.p.s. trenutak đoletove iskrenosti - mislim da nikad nećemo ući u EU, javlja mi se