Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Jeste dokumentarac malo naivan, i malo majklmurovski skače u zaključke - ali jeste okej kada se podvuče.(edit: na primer, ono kad klinci ne znaju ko je Isus, šta je kalorija i tako to... nisu loša hrana i zle korporacije baš za sve krive)

Edited by Buck Naked
Šta poćinje na HRT?
Ali, sa Will Smithom kao Mohammedom Alijem. Cheesy holivud, ali sam pustio mozak na ispashu pa mogu da progutam Edited by gazza1
Ali, sa Will Smithom kao Mohhamedom Alijem. Cheesy holivud, ali sam pustio mozak na ispashu pa mogu da progutam
ja se vec spremam da suza iz oka kane kada pocnu da vicu ali bumaje .
ja se vec spremam da suza iz oka kane kada pocnu da vicu ali bumaje .
ne znam da li to ima u ovoj verziji. to o cemu pricas je onaj dokumentarac - when we were kings

To je bre reziro Michael Mann, nemo se bre zezate vi s tim. Mada je to bio Will Smithov projekat™, pa zeleo da Mann to rezira, a ovaj pristao. Inace, jos nisam odgledao, a red bi bio. Mada me Will Smith odbija od gledanja. Ali zbog Manna ocu. Samo ne veceras. :)

ne znam da li to ima u ovoj verziji. to o cemu pricas je onaj dokumentarac - when we were kings
ma bice sto posto. ne verujem da film o aliju moze da prodje bez toga.
To je bre reziro Michael Mann, nemo se bre zezate vi s tim. Mada je to bio Will Smithov projekat™, pa zeleo da Mann to rezira, a ovaj pristao. Inace, jos nisam odgledao, a red bi bio. Mada me Will Smith odbija od gledanja. Ali zbog Manna ocu. Samo ne veceras. :)
pa, ne znam sta da ti kazem. realno, limunadica, moz se gleda na televiziji. ima momente transfera neprijatnosti, opsta mesta, crnci, identitet, borba za jednakost, al will smith ga bas shmira masovno, i tako to. kapiram da bi film o clayu trebalo da rezira ili clint eastwood ili john milius (pre 30 godina) da bi bio tajmles.

jbga, ako nista drugo malo me podsetio ovaj ali na neka lepa vremena, kada su se shibali ali i foreman u kinshasi, mama i tata me probudili da gledam. crno beli televizor, svi smo spavali u istoj sobi, nista mi nije bilo jasno kakva se to tutnjava bubnjeva cuje sve vreme dok se ovi fajtaju. i oduzilo se to, nokaut je dosao dosta kasno. bio je to fini obicaj tih dana i godina da te mama i tata bude u pola noci uvek kada se desava nesto od istorijske vaznosti. recimo kad je sledeo armstrong na mesec, kad smo igrali razna basketaska finala po bogtepita koji zemljama (finale u manili), ili kad smo pratili dramu onog apolla kome je gorela opleta i za koje se nije znalo da li ce izdrzati prolaz kroz atmosferu (valjda apollo 13, ne secam se vise). zanimljivo je koliko je tadasnja situacija potpune medijske redukcije znacila uzbudjenje koje je danas nemoguce doziveti uz televiziju. usein bolt 9.58? ok, sta je dalje.

Kakav poremećen sistem vrednosti. Valjda Man odbija od svakog gledanja, ne privlači? A ovaj o Aliju je dosadna boza-limunada puna opštih mesta, sa izbegnutim nezgodnim ili kontroverznim pitanjima. I Smit je mnogo zamišljen za Alija.
kapiram da bi film o clayu trebalo da rezira ili clint eastwood ili john milius (pre 30 godina) da bi bio tajmles.
To, to, bravo.P.S.Lubo, izvini što ime Alija uzalud uzimam u usta, grešan sam i nisam se pokajao.
Kakav poremećen sistem vrednosti. Valjda Man odbija od svakog gledanja, ne privlači? A ovaj o Aliju je dosadna boza-limunada puna opštih mesta, sa izbegnutim nezgodnim ili kontroverznim pitanjima. I Smit je mnogo zamišljen za Alija.
I on meni prica o poremecenom sistemu vrednosti <_<