Anonymous Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ne znam da li je bilo, ali pojavila se delezova robna marka u samiški na Cvetnom trgu za 56 (!) dindži. Pivo je francusko i cepa svu ovu domaću hemiju za nekoliko kopalja, mada je konzerva najružnija koju sam u životu video.
Аврам Гојић Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 (edited) Ne znam da li je bilo, ali pojavila se delezova robna marka u samiški na Cvetnom trgu za 56 (!) dindži. Pivo je francusko i cepa svu ovu domaću hemiju za nekoliko kopalja, mada je konzerva najružnija koju sam u životu video.jel to ono zuto cudo sto lici na kanister nervnog gasa? gledam to kod mene u maksiju, te kupio bih te ne bi, mnogo mi ruzna konzerva bilaedit: ovo? Edited March 20, 2012 by Marko M. Dabovic
henrik larsson Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 U, meni baš onako do jaja ludačka konzerva! U svakom slučaju 10x bolje izgleda nego recimo Merkatorova robna marka i sl.
Töölönlahti Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Meni se ta konzerva dopada i ja ću je kupiti.
Anonymous Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Da, to je, mene je više podsetilo na nekadašnja pakovanja plina za upaljače. Pivo fakat nije baš vrhunsko, ali me ne tera istog sekunda na povraćanje kao ova domaća brendirana govna.
dig_chohano Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Kad se Lidl otvori probajte njihovo pivo, ne mogu se setit imena, šije sva ostala supermarket piva.
dig_chohano Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ja mrem za Ikea i Paypal pivom :(Ima!http://www.youtube.com/watch?v=-jYTDCIVZtoSvaki put se vrnem sa par limenki.
Töölönlahti Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Znaš kako je brutal pivo u Turbo limaću, šije ove domaće trgovačke varijante za sve pare.
henrik larsson Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ja se držim Matijevića, super mi ona konzerva od podriguše.
Töölönlahti Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nisam probao, ali rekao mi je deda da Tigar ima jako nepasterizovano, ali može da se kupi samo u Pirotu. :(... tamo su najprodavaniji, što doduše nije ni čudno, konkurencija im je ono zidarsko 1. maj mutno. <_<
Recommended Posts