Milogled Bluff Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 donesimiKako da ne, sve za tebe. Otkazacu avionsku kartu i ici vozom, samo da bih dopremio hektolitre piva svima koji su izrazili zelju.
Venom Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Duvel (svetli, 8,5% alkohola, tamni i ne toliko) i Grimbergen (6,5%) sasivajuOdlican je i Palm, crvenkaste bojeKaze se amber boje :P .
Miralem Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Kako da ne, sve za tebe. Otkazacu avionsku kartu i ici vozom, samo da bih dopremio hektolitre piva svima koji su izrazili zelju.donesi meni 4 kartona amstela!
*edited by mod Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Kad vec niko drugi nece onda meni moze nekoliko stormtrooper stroopwafela
maheem Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Veliki, ali baš veliki lajk za K-Plus Svijetlo Pivo. Može se kupiti u Idei, u pitanju je Konzumova robna marka. To je ovo:U Idei ima da se kupe još neka OEM piva: Konig i Muller; nisu ništa naročito, mada, kad su lepo rashlađena, mogu da prođu. Zato je ovo K-plus Svijetlo zaista odlično. Ima onaj tradicionalni (već gotovo zaboravljeni) šmek piva, nema puno alkohola (4%, pa ga mogu piti i deca), peni taman koliko treba, ima finu zlatnu boju i klizi ko podmazano. Ujutru ne boli glava. Najtoplija preporuka.ne loži ljude
Behemoth Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Zna li neko gde moze da se kupi ovo novo niskopasterizovano zajecarsko pivo?Sinoc bio u Idei ekstra i nisam video da ga imaju.
Willow Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 "K-Plus Svijetlo" iz Idee je fantastično pivo! Oduševljen sam!+1
mojo Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 A "K-Plus Svijetlo je fino pivce. Daleko od toga da je dobro, ali je omjer money i value odličan!
dig_chohano Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Sva ta 0,0 piva su ljut buljson. Jupiler ima super foru, neki Jupiler Blue sa 3,3% alkohola, kad ti se loče al ne bi da se olešiš.
Recommended Posts