Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted (edited)

Popravilo se svi kazu sad ga opet Jagodinci vecinom piju a pre su bezali od njega ko djavo od krsta.Tastatura na zalost mislim da ga nema u BG-u jer nemaju potraznju i u tome je fora kvaliteta jer imaju vremena da im odstoji kako treba.Ima samo zidar od 0.5 drugu ambalazu ne pune.

Edited by Moća
Posted
znaci ipak je to to sto si pila? :) probace se, u tom slucaju...
To je to, vid'la danas u Maksiju u Čika Ljubinoj. Udri. :)p.s. 115 dindži.
Posted
Overih večeras onaj Efes draft u blesavoj flaši... Zaječarci ga pune, pisalo se o tome ovde... 1 ristepak.
Probao sam da ga nadpijem sa PilsPlusom ali ne vredi .Bombica zakiva....
Posted

nakon dugo vremena opet probao koronuhorse piss, nije pomoglo cak ni sto je bila ladna ko led i za dz.

Posted

Franjevci, Miljenko!Na fotci uopšte ne izgleda kao pšenično... aj' javi kakvo je.

Posted

Upravo pijem lav twist. Oseca se lep ukus piva i limunana nije lose ubacena. Zaista deluje osvezavajuce i fino ali... 2% alkohola? :blink: Bar cu konacno moci da ostvarim san da pijem i radim istovremeno.

Posted (edited)
Popravilo se svi kazu sad ga opet Jagodinci vecinom piju a pre su bezali od njega ko djavo od krsta.Tastatura na zalost mislim da ga nema u BG-u jer nemaju potraznju i u tome je fora kvaliteta jer imaju vremena da im odstoji kako treba.Ima samo zidar od 0.5 drugu ambalazu ne pune.
prijavih pre nekog vremena, "višnjica" iznad parkića na topličinom vencu. imaju i zidar 0.5 i dvolitarku.in adr njuz: ko voli, 6pek limenki tuborga 300 RSD u ideji ekstra . Edited by DR. KUMALO
Posted
prijavih pre nekog vremena, "višnjica" iznad parkića na topličinom vencu. imaju i zidar 0.5 i dvolitarku.in adr njuz: ko voli, 6pek limenki tuborga 300 RSD u ideji ekstra .
Ekstra!Sjajna info.Jos kad bi znao gde ima valjevsko da se kupi...
Posted
Ekstra!Sjajna info.Jos kad bi znao gde ima valjevsko da se kupi...
kao da sam ga negde video al da me ubiješ ne bih znao gde. ću javim ako nadjem nešto
Posted

Valjevsko pivo ima u diskontima Cerprometa. U Bulevaru (zvanično Jedrenska) kod Đerma, i u Zaplanjskoj. Ako je nekome bliže, u Dunavskoj je magacin.

Posted

Joj,hvala vam momci,jagodinsko i valjevsko..zaplakacu od srece!

Posted

Valjevsko se jos uvek puni u zidarske flase.Inace, juce posle duze vremena stukao 3 jagodinska. Sasvim je dobro i nema mamurluka.

Posted
Joj,hvala vam momci,jagodinsko i valjevsko..zaplakacu od srece!
A jel ima ove robe u negde Rep. Vojvodini, recimo u NS? Nešto mi se čini da su šanse jako male.