Lancia Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Nesto se ofucao ovaj Krombacher, gorka vodica, malo smeka.
Vapad Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Grolsch konzerva, zgrabio led ledeno na benzinskoj pumpi, sada guglam gde ima, i ima navodno u DISu za relativno pristojne novce. Mnogo dobro, jako mi leglo. Dugo dugo nisam pio pravo pivo odakle treba da potiče, od kako 95% piva kod nas ne dolazi odakle treba, koliko je ovo pivo dobro. Tri konzerve i džak kokica i top gun i sreći nema kraja, preporuka. 1
igoraki Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Ima Grolsch u Ideji često, ja preferiram staklić za kompletniji užitak. 2
Filozof manijak Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 isto plus za staklenu ambalažu, mnogo mi je kul onaj zatvaarač boce 1
munze Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Neko lokalno, solunsko. Pitko, lagano, bas mi lezi.Послато са SM-A305F помоћу Тапатока 1
Svemir Zeka Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Pula? Joj tamna piva, ništa bolje I Tomislav, a i medvedgradska. Ubedljivo najbolja piva ikad. I Velebitsko da ne zaboravim. Kad vidim da neko u Hrvatskoj pije Ožujsko, dođe mi da plačem! 1
Recommended Posts