Milošica Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Meni bilo bolje Nikšićko,ali ko zna kada sam pio,a i možda sam bio više žedan Piće se Zaječarac onda.
renne Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 4 minutes ago, Milošica said: Meni bilo bolje Nikšićko,ali ko zna kada sam pio,a i možda sam bio više žedan Piće se Zaječarac onda. da te pitam nešto dok si u kancelariji jel znaš nešto o ovim žurkama na autoputu što se organizuju četiri, pet dana nedeljno
napadaj Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Valjevsko mi je najbolje od domaćih masovnih lagera.
Lezilebovich Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 (edited) Just now, napadaj said: Valjevsko mi je najbolje od domaćih masovnih lagera. +1000. Ali striktno staklo, ostalo je sranje Edited June 27, 2020 by Lezilebovich
Milošica Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 3 minutes ago, renne said: da te pitam nešto dok si u kancelariji jel znaš nešto o ovim žurkama na autoputu što se organizuju četiri, pet dana nedeljno Kakve žurke na autoputu?
renne Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 pa neka studentarija već danima organizuje žurke na ulazu na autoput, i na sredini autoputa, po sto, sto pedeset komada pa imamo opasne probleme sa njima
Milošica Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 (edited) Brate nema sa kim se ne pratim na instagramu i ništa slično nisam čuo ni video poslednjih nekoliko dana.Biće da ih ima,ali da nisu mnogo posećene. A da su poslednjih nedelja kod Studenjaka i na Karaburmi intenzivno bile održavane žurke,to je tačno. Edited June 27, 2020 by Milošica
renne Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 20 dana smo u non stop kontaktu sa policijom koja ih rasteruje, pošto je ovo pakao što rade sinoć su otišli u zimsku bazu beograd puta kad su oterani sa auto puta, da ih pojedu raznorazne bube nađi mi ime organizatora, častim 1
zorglub Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 9 hours ago, renne said: @Frank Pembleton Opet u ponudi efes bomba Extra. 2 hours ago, Milošica said: Koje komercijalno pivo pijete? Slabo pijem pivo,uglavnom žestinu,ali na ovu vrućinu večeras neću moći žestinu. Za vrućinu Pils lidlovski. I ono festbier je extra. Nema glavobolje.
tassotti Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Valjevsko mi je najbolje od domaćih masovnih lagera.Gde ima da se nabavi Valjevsko? Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk
tassotti Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Meni bilo bolje Nikšićko,ali ko zna kada sam pio,a i možda sam bio više žedan [emoji3] Piće se Zaječarac onda.Da li se Nikšićko uopšte razlikuje od Jelenka sa obzirom da se proizvodi u ApatinuSent from my MI 9T Pro using Tapatalk
renne Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Gde ima da se nabavi Valjevsko? Sent from my MI 9T Pro using TapatalkAman, merkator
Recommended Posts