pacey defender Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Niksicko IPA u konzervi valja na ove letnje dane. Ziveli.
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 a taman su napravili ono valjano pivo što je zamotano u hartiju
hoffnung Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 pijem non-stop lasko pivo [to se menja kada mi dosadi] volim i druga piva, ali kada sam bilo gde, u prilici da kupim lasko, ja to pijem. nego.. samo sam ja to provalio, i nije bas tako ocigledno, ali prvi gutljaj otvorene flase ima mi ukus kao ono grozdje [ne znam kako se zove, ali je specificno] i to samo taj prvi gutljaj. da li neko mozda ima isti fazon?
Bujodrag Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Kad su ta obična piva u pitanju, jedino što je bitno je cena i etiketa.
pacey defender Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 RIP BIP, baš šteta ako je tačna vest. Podržavao sam koliko sam mogao.
mlatko Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Tuc napravio pivo?? moram probam toInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Frank Pembleton Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 IPA?Eeee kad marketing menađeri određuju šta će da se pravi.. ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts