jms_uk Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Posle Namibije (na Now drinking), jos tri lagera probao. Pitko, svidelo mi se. (Ruanda)Kao i ovo (St. Djordje, Etiopija)S druge strane, ovaj je bio nesto cudnog ukusa (Kenija).Sent from my iTelephone using Tapatalk
vladavsnarod Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 On 30.12.2018. at 22:42, jms_uk said: S druge strane, ovaj je bio nesto cudnog ukusa (Kenija). Ostaje neki travkasti ukus i tako je sa svim njihovim pivima. Ovaj je malo bolji, ali slicnog cudnog ukusa
Peter Fan Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Put me nanio™ u jednu od Meki mikro-pivarske scene na americkoj zapadnoj obali, Sacramento, CA. Iako relativno mali grad*, ima jaku scenu, a jedan od dragulja u kruni™ je Sacrament Brewing. Ovi momci koriste lokalne, ali i uvezne sorte jecmenog slada (Bamberger im je veoma zastupljen). Ponuda im je manje vise cijeli spektar: lageri, pilsneri, IPA, stouts i nekoliko egozticnih (jedan sa kokosom i jedan sa hibiskusom). Ja sam pio oba IPA koji imaju na ponudi i jedan od pilsnera, i bio sam veoma impresioniran. Inace, ima ljudi koji su bas zanesenjaci i imaju "pasose" u kojima stambiljima ovjeravaju svaku pivaru u kojoj su bili, pa kad ovjere cijeli "indeks" onda dobiju znacke od neke lokalne asocijacije. Spoiler
Peter Fan Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 *zapravo, ima jos jedan fascinanatniji gradic - Auburn, CA na nekih 50-ak kilometara sjevernije koji na 12k stanovnika ima 3 pivare, ali nisam imao vremena da iskusim ponudu
Peter Fan Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 (edited) . Edited February 6, 2019 by Peter Fan
kud u maglu Simoviću Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 bip, nepasterizovan, zavijena flaša u papir sjajan! preporuka za istinske pivopije
Peter Fan Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 3 hours ago, Host said: Santa Rosa ti nije predaleko odatle, a ima najbolje pivare u okolini. Dobar izgovor za produzeni vikend u Sonomi ako si vec u kraju. Fala na preporuci. Vjerovatno cu ici u Nor Cal krajem maja/pocetkom juna, pa se nadam da cu moci skociti I tamo.
Pegin Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 (edited) Union, tamno, nefiltrirano, "točeno" u konzervi. I kao fazon ,naopako štampano, ali vrlo pitko, podsetilo me na nikad prežaljeno, Zrenjaninsko PORTER točeno , u ZR pivnici, samo je Union za nijansu jače gorčine. Edited May 16, 2019 by Pegin
Recommended Posts