December 30, 20186 yr Posle Namibije (na Now drinking), jos tri lagera probao. Pitko, svidelo mi se. (Ruanda)Kao i ovo (St. Djordje, Etiopija)S druge strane, ovaj je bio nesto cudnog ukusa (Kenija).Sent from my iTelephone using Tapatalk
January 9, 20196 yr On 30.12.2018. at 22:42, jms_uk said: S druge strane, ovaj je bio nesto cudnog ukusa (Kenija). Ostaje neki travkasti ukus i tako je sa svim njihovim pivima. Ovaj je malo bolji, ali slicnog cudnog ukusa
February 6, 20196 yr Put me nanio™ u jednu od Meki mikro-pivarske scene na americkoj zapadnoj obali, Sacramento, CA. Iako relativno mali grad*, ima jaku scenu, a jedan od dragulja u kruni™ je Sacrament Brewing. Ovi momci koriste lokalne, ali i uvezne sorte jecmenog slada (Bamberger im je veoma zastupljen). Ponuda im je manje vise cijeli spektar: lageri, pilsneri, IPA, stouts i nekoliko egozticnih (jedan sa kokosom i jedan sa hibiskusom). Ja sam pio oba IPA koji imaju na ponudi i jedan od pilsnera, i bio sam veoma impresioniran. Inace, ima ljudi koji su bas zanesenjaci i imaju "pasose" u kojima stambiljima ovjeravaju svaku pivaru u kojoj su bili, pa kad ovjere cijeli "indeks" onda dobiju znacke od neke lokalne asocijacije. Spoiler
February 6, 20196 yr *zapravo, ima jos jedan fascinanatniji gradic - Auburn, CA na nekih 50-ak kilometara sjevernije koji na 12k stanovnika ima 3 pivare, ali nisam imao vremena da iskusim ponudu
April 4, 20196 yr 3 hours ago, Host said: Santa Rosa ti nije predaleko odatle, a ima najbolje pivare u okolini. Dobar izgovor za produzeni vikend u Sonomi ako si vec u kraju. Fala na preporuci. Vjerovatno cu ici u Nor Cal krajem maja/pocetkom juna, pa se nadam da cu moci skociti I tamo.
May 16, 20195 yr Union, tamno, nefiltrirano, "točeno" u konzervi. I kao fazon ,naopako štampano, ali vrlo pitko, podsetilo me na nikad prežaljeno, Zrenjaninsko PORTER točeno , u ZR pivnici, samo je Union za nijansu jače gorčine. Edited May 16, 20195 yr by Pegin