Simon Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 @Франк код потрошаћа је моћ. Ја врло свјесно знам на шта ћу да потрошим своје паре, а кога избјегавам и бојкотујем. Наравно знам да нису сви у тој могућности јер велики маме са нижим цијенама, али сви који имају могућност требало би да бојкотују оне који покушавају да елиминишу мале конкуренте на тржишту.
Frank Pembleton Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 @Франк код потрошаћа је моћ. Ја врло свјесно знам на шта ћу да потрошим своје паре, а кога избјегавам и бојкотујем. Наравно знам да нису сви у тој могућности јер велики маме са нижим цијенама, али сви који имају могућност требало би да бојкотују оне који покушавају да елиминишу мале конкуренте на тржишту.Sve se slažem...
Peter Fan Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 A na tabli poreds sanka su uradili i simpaticnu potrosacko-eticku analizu situacije:
Lezilebovich Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 18.07.2017 Proizvodnja BIP piva, nekada najpopularnijeg piva u zemlji i regionu, ponovo je obnovljena nakon što je kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva. Očekuje se da će već do kraja ovog meseca svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima širom Srbije. BIP pivo, koje je decenijama bilo simbol glavnog grada i jedno od najprodavanijih piva na čitavom Balkanu, proizvodi se i na dalje tamo gde je nastalo – u pivari kod Mostarske petlje, saopštili su iz kompanije M6.
Bujodrag Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Pa, zar tunjavu Stelu? To j' isto kao ovi naši lavovi, medjedi, jeleni....
čekmeže Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Daj nemoj zezati, nema šanse od Stele da ujutru boli glava. Ima neki parti večeras u gradu, gledam horde klinaca kako vuku dvolitre meraka + fraklići. Oj mladosti...
Bujodrag Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Glava je kao zub a on boli kad je šupalj. Mene nikad nije bolela glava od vrste piva koju sam popio nego...ma generalno me ne boli glava od pića, sem ako nisam baš preterao u količinama i pravio gluposti. Ali uvek dehidriram. Od kad znam za sebe, pijem po par litara vode dnevno
Jeremija Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Bujo, kako ću da pokupim nešto usput ako se previše napijem? :D
ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 ja sam jednom hteo da umrem od glavobolje posle par crnih niksickih.
Bujodrag Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Nikako, nemoj se previše napiti. Ili nemoj skupljati koješta kojekuda. Budi izbirljiv
Jeremija Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Nikako, nemoj se previše napiti. Ili nemoj skupljati koješta kojekuda. Budi izbirljiv Ma opušteno, sve sam već dogovorio, samo čekam da mi prijateljica naidje. Inače, pošto si već pominjao Jelen, promenio sam restoran i prešao na njega, biće posle slika na Now Eating (pošto je sa nekom fensi salatom, pa da ne stavljam istu sliku na obe teme).
James Marshall Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Ako negdje u BG ima da se pije Zlatni fazan, plaćam info sa tri ture istog.
scab Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Ako negdje u BG ima da se pije Zlatni fazan, plaćam info sa tri ture istog. Nigde jebga, nema uvoznika za Srbiju
Recommended Posts