Velocipede Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Da, ne bih ga kupio ponovo, ovo jedno za probu je dovoljno :)
Jean-Luc Picard Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Kad bih ga mogao naručiti u random kafiću u Srbiji, bio bi dobar. S obzirom da može da se nađe na samo par određenih mesta na kojima može da se nađe nekih minimum dvadesetak mnogo boljih piva različitih stilova, rekao bih da je jedna proba sasvim dovoljna i da mu se više neću vraćati.
Zverilla Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Mene Goblin nije dojmio uopšte +1 kolko se secam, vasa ga je bas nahvalio i ocekivao sam da ce da me oduva, a ono... puf. btw. gde je nestao vasa? (nisam bas aktivan na forumu, samo primetih da vise ne pise)
Miralem Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 +1 kolko se secam, vasa ga je bas nahvalio i ocekivao sam da ce da me oduva, a ono... puf. btw. gde je nestao vasa? (nisam bas aktivan na forumu, samo primetih da vise ne pise) umro, jadan.
adam Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 meni super hobgoblin, bas super, al cini mi se da ima nesto i u klimi. cenim da mi na 30+ stepeni ne bi bio interesantan al zato kad je sivo (ovde 300+ dana u godini) - uh! mozda ga valja probati negde sredinom oktobra...
Pegin Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Rumunsko , Jako Tamno Pivo , SILVA, 7% alk , kako i ime kaže, jako, punog ukusa ali ostavlja aromu špiritusa u ustima . Može da prođe, kad poželiš nešto jako. Osječko Lager svetlo, ništa posebno, slabo, nedefinisanog kiselkastog ukusa , podseća na ona "generička" piva koja se prodaju po Metrou i LIDLu. I na kraju, crni FAXE , podsetilo me na Zrenjaninski (nikad prežaljeni ) PORTER. Edited August 5, 2016 by Pegin
renne Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 FAxe, prvo pivo koje sam pio iz litarske limenke, tamo negde krajem osamdesetih
Lancia Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) bas dobra piva, nalik belgijskim, karamelizovana i crna od 6,2% do 8% alkohola. preporuka, ako svrljate po spanijama. Estrella Galicia. Edited August 5, 2016 by Majo
Haralampije Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 (edited) @ Dr A :Ha ha bas tako, tanak lager, nikad video pa uzeo da probam. Edited August 7, 2016 by Haralampije
Frank Pembleton Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 @ Dr A :Ha ha bas tako, tanak lager, nikad video pa uzeo da probam.Pa pošteno sa njihove strane, u skladu sa dizajnom...
Jean-Luc Picard Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Probah ovaj novi, bolji i kvalitetniji LAV :D. Nije otrov poput Jelena i Zajebčarca ili svoje stare verzije, ali daleko od toga da ću ga redovno naručivati
Recommended Posts