Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted (edited)

Zebrew je skuvao novu turu, pa mozete poceti sa narudzbinama. Novina je da su flase 0.33

Wit-110

APA i Porter-120

IPA-130

Choco Stout-150

evo potrcao sam da narucim, posebno to cokoladno. drago mi je sto su flase od 0.33.

Edited by Miralem
Posted

miloblafe jer preferiras ejl ili porter piva?

ili fudbal.

jelen ima dobar trapist, i dobijes 200ml gratis.

evo potrcao sam da narucim, posebno to cokoladno. posebno mi je drago sto su flase od 0.33.

E ovo je klasika kod sumnjivog kukuruznog napitka bez deklaracije na etiketi.

Posted

posle velike pauze još jedno pivo na odstrelu, ćilibarski ejl

t8uw09.jpg

Posted

Meni je ovo odlicno.

Posted

Vrlo dobar, konačno se može kupiti solidan bitter u Srbiji. Ni cena od 190 dinara nije strašna.

Posted

Da, kvalitetna cuga, nije baš ono što ja očekujem od pive al užívah, dugo sam ga ispijao

Posted

Nego za nas koji stvarno pijemo pivo. Najisplatlivije u ovoj zemlji skupog piva je piti ono K-pivo, što je u stvari Laško, samo malo slabija varijanta, 56 dindži konzerva, ono u Beču sam prolazio jeftinije i pio bolje pivo, ali ovo nije Beč.

Posted

Večeras sam u Ideji Super (!) prisustvovao raspravi mladih (momka i devojke) koje će pivo kupiti večeras. Posle kraće rasprave povodom Paulanera i Erdingera su na kraju kupili Paulaner 0,33, platili i odneli kući da ga podele.

Posted

Dobro de, mozda ga nisu popili celog odjednom.

Posted

Večeras sam u Ideji Super (!) prisustvovao raspravi mladih (momka i devojke) koje će pivo kupiti večeras. Posle kraće rasprave povodom Paulanera i Erdingera su na kraju kupili Paulaner 0,33, platili i odneli kući da ga podele.

Jebes ga, ja kad vidim tako nesto, klinci, klinacki par, prebrojavanje para i merkanje sta da se kupi za te nedovoljne pare, obicno ispred kioska, u samousluzi, izmislim neki razlog, rodjendan, dogodilo mi se nesto, jedva zivu glavu izvukao, pa da castim, taj rad, ponudim ili dokupim, tutnem u korpu.

Ponekad ispadnes budala, ponekad se osecas kao budala, ponekad shvatis da jesi budala...

Posted

Ma oni su budale, umesto da lepo odu u Samo Pivo i uzmu Brewdog Paradox za 2.100 kinte

Posted

Nema ih dovoljno za to pivo, treba im još 1 par :fantom:

Posted

Pa to, dovoljno je da svako uzme po pola gutljaja i oseti svih 32.846 aroma.

Posted

lav dvolitarac ima 200ml preko, ne sećam se za jelen, a i lav je mos def bolja piva