February 17, 201510 yr Zebrew je skuvao novu turu, pa mozete poceti sa narudzbinama. Novina je da su flase 0.33 Wit-110 APA i Porter-120 IPA-130 Choco Stout-150 evo potrcao sam da narucim, posebno to cokoladno. drago mi je sto su flase od 0.33. Edited February 17, 201510 yr by Miralem
February 17, 201510 yr miloblafe jer preferiras ejl ili porter piva? ili fudbal. jelen ima dobar trapist, i dobijes 200ml gratis. evo potrcao sam da narucim, posebno to cokoladno. posebno mi je drago sto su flase od 0.33. E ovo je klasika kod sumnjivog kukuruznog napitka bez deklaracije na etiketi.
February 20, 201510 yr Vrlo dobar, konačno se može kupiti solidan bitter u Srbiji. Ni cena od 190 dinara nije strašna.
February 21, 201510 yr Da, kvalitetna cuga, nije baš ono što ja očekujem od pive al užívah, dugo sam ga ispijao
February 24, 201510 yr Nego za nas koji stvarno pijemo pivo. Najisplatlivije u ovoj zemlji skupog piva je piti ono K-pivo, što je u stvari Laško, samo malo slabija varijanta, 56 dindži konzerva, ono u Beču sam prolazio jeftinije i pio bolje pivo, ali ovo nije Beč.
February 24, 201510 yr Večeras sam u Ideji Super (!) prisustvovao raspravi mladih (momka i devojke) koje će pivo kupiti večeras. Posle kraće rasprave povodom Paulanera i Erdingera su na kraju kupili Paulaner 0,33, platili i odneli kući da ga podele.
February 24, 201510 yr Večeras sam u Ideji Super (!) prisustvovao raspravi mladih (momka i devojke) koje će pivo kupiti večeras. Posle kraće rasprave povodom Paulanera i Erdingera su na kraju kupili Paulaner 0,33, platili i odneli kući da ga podele. Jebes ga, ja kad vidim tako nesto, klinci, klinacki par, prebrojavanje para i merkanje sta da se kupi za te nedovoljne pare, obicno ispred kioska, u samousluzi, izmislim neki razlog, rodjendan, dogodilo mi se nesto, jedva zivu glavu izvukao, pa da castim, taj rad, ponudim ili dokupim, tutnem u korpu. Ponekad ispadnes budala, ponekad se osecas kao budala, ponekad shvatis da jesi budala...
February 24, 201510 yr Ma oni su budale, umesto da lepo odu u Samo Pivo i uzmu Brewdog Paradox za 2.100 kinte
February 24, 201510 yr lav dvolitarac ima 200ml preko, ne sećam se za jelen, a i lav je mos def bolja piva