Anonymous Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 To Skopsko je bilo podnošljivo svojevremeno, ali ga dugo nema ovde, šta i ono se iskvarilo?
mandingo Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 (edited) uh, odavno. bilo je ok do pre 10-tak godina, recimo. skopska pivara je cak uspela da sjebe i vina, kad je kupila kavadarecki "tikves" ha, javio se i bthost. brate, drzi se ti pelisterke - to je jedini vas doprinos kad su alkoholna pica u pitanju. cak i to treba sipati u smederevku. :D Edited January 28, 2015 by mandingo
paculla Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 evo jedan mnogo lep islandski ale sa korijanderom i pomorandzom, da reinheitsgerbot suze poteku.
Anonymous Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 uh, odavno. bilo je ok do pre 10-tak godina, recimo. skopska pivara je cak uspela da sjebe i vina, kad je kupila kavadarecki "tikves" ha, javio se i bthost. brate, drzi se ti pelisterke - to je jedini vas doprinos kad su alkoholna pica u pitanju. cak i to treba sipati u smederevku. :D :( Poslednji put sam ga pio ima sigurno 10 godina i bilo je pristojno.
paculla Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 jeftinije od kabineta... jes vala... i jos je ovo kao skupo u klasi piva sa normalnim procentom alkohola, najcesce vidim $2.29 i $2.59.
Cure Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 (edited) :( Poslednji put sam ga pio ima sigurno 10 godina i bilo je pristojno. Iskvarilo se u medjuvremenu. Izlisno kukati o proslim vremenima i preganjati se o trenutnom nekvalitetu. Kupuje ga onaj kome je to najbolja ponuda. Edited January 28, 2015 by Cure
Cure Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 jeftinije od kabineta... Da ne pricamo tek o kupovnoj moci u Srbiji i Americi. Medjutim tu nije problem sto je pivo 3 dolara (inace Kabinet kosta 2 dolara). Problem je sto je plata u Srbiji 400 dolara. Ovde je cena piva klasican odnos ponude i potraznje. Kabinet kosta onoliko koliko moze potraznja da plati. Voleo bih da mogu da probam to islandsko za 3 dolara.
Cure Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 americkim, moja lokalna radnja u njujorku. Kolika je prosecna plata u NY? Izvinite za off topic.
Pontijak Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 jeftinije od kabineta... ali nema 5 (pet) ukusa u svakom gutljaju
scab Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 heh, ladno apatinska pivara počela da uvozi Blue Moon pivo za oko 140 dinara! kupio i cobru, a izgleda ima i neki engleski Doom Bar, ali za to nikada nisam ni čuo. inače, šupčine iz univerexporta mi na kasi naplatili za 5-6 dinara više od cene koju su istakli ispred piva.
Frank Pembleton Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Na šta to liči? Poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts