Jump to content

Featured Replies

To Skopsko je bilo podnošljivo svojevremeno, ali ga dugo nema ovde, šta i ono se iskvarilo?

uh, odavno.

bilo je ok do pre 10-tak godina, recimo. skopska pivara je cak uspela da sjebe i vina, kad je kupila kavadarecki "tikves"

ha, javio se i bthost. brate, drzi se ti pelisterke - to je jedini vas doprinos kad su alkoholna pica u pitanju. cak i to treba sipati u smederevku. :D

Edited by mandingo

au, čokalije se fajtaju, poslednji dani foruma  :cry:

evo jedan mnogo lep islandski ale sa korijanderom i pomorandzom, da reinheitsgerbot suze poteku.

IMG_5884.jpg

u kojim tj cijim to dolarima 2.99 i gde?

americkim, moja lokalna radnja u njujorku. 

jeftinije od kabineta...

uh, odavno.

bilo je ok do pre 10-tak godina, recimo. skopska pivara je cak uspela da sjebe i vina, kad je kupila kavadarecki "tikves"

ha, javio se i bthost. brate, drzi se ti pelisterke - to je jedini vas doprinos kad su alkoholna pica u pitanju. cak i to treba sipati u smederevku. :D

:(

Poslednji put sam ga pio ima sigurno 10 godina i bilo je pristojno.

jeftinije od kabineta...

jes vala... i jos je ovo kao skupo u klasi piva sa normalnim procentom alkohola, najcesce vidim $2.29 i $2.59. 

:(

Poslednji put sam ga pio ima sigurno 10 godina i bilo je pristojno.

Iskvarilo se u medjuvremenu. Izlisno kukati o proslim vremenima i preganjati se o trenutnom nekvalitetu. Kupuje ga onaj kome je to najbolja ponuda.

Edited by Cure

jeftinije od kabineta...

Da ne pricamo tek o kupovnoj moci u Srbiji i Americi. Medjutim tu nije problem sto je pivo 3 dolara (inace Kabinet kosta 2 dolara). Problem je sto je plata u Srbiji 400 dolara. Ovde je cena piva klasican odnos ponude i potraznje. Kabinet kosta onoliko koliko moze potraznja da plati. Voleo bih da mogu da probam to islandsko za 3 dolara.

americkim, moja lokalna radnja u njujorku.

Kolika je prosecna plata u NY? Izvinite za off topic.

jeftinije od kabineta...

ali nema 5 (pet) ukusa u svakom gutljaju :fantom:

heh, ladno apatinska pivara počela da uvozi Blue Moon pivo za oko 140 dinara! 
kupio i cobru, a izgleda ima i neki engleski Doom Bar, ali za to nikada nisam ni čuo.

inače, šupčine iz univerexporta mi na kasi naplatili za 5-6 dinara više od cene koju su istakli ispred piva.

10f4274.jpg

Na šta to liči?

Poslato sa WC šolje by BVK