January 28, 201510 yr To Skopsko je bilo podnošljivo svojevremeno, ali ga dugo nema ovde, šta i ono se iskvarilo?
January 28, 201510 yr uh, odavno. bilo je ok do pre 10-tak godina, recimo. skopska pivara je cak uspela da sjebe i vina, kad je kupila kavadarecki "tikves" ha, javio se i bthost. brate, drzi se ti pelisterke - to je jedini vas doprinos kad su alkoholna pica u pitanju. cak i to treba sipati u smederevku. :D Edited January 28, 201510 yr by mandingo
January 28, 201510 yr evo jedan mnogo lep islandski ale sa korijanderom i pomorandzom, da reinheitsgerbot suze poteku.
January 28, 201510 yr uh, odavno. bilo je ok do pre 10-tak godina, recimo. skopska pivara je cak uspela da sjebe i vina, kad je kupila kavadarecki "tikves" ha, javio se i bthost. brate, drzi se ti pelisterke - to je jedini vas doprinos kad su alkoholna pica u pitanju. cak i to treba sipati u smederevku. :D :( Poslednji put sam ga pio ima sigurno 10 godina i bilo je pristojno.
January 28, 201510 yr jeftinije od kabineta... jes vala... i jos je ovo kao skupo u klasi piva sa normalnim procentom alkohola, najcesce vidim $2.29 i $2.59.
January 28, 201510 yr :( Poslednji put sam ga pio ima sigurno 10 godina i bilo je pristojno. Iskvarilo se u medjuvremenu. Izlisno kukati o proslim vremenima i preganjati se o trenutnom nekvalitetu. Kupuje ga onaj kome je to najbolja ponuda. Edited January 28, 201510 yr by Cure
January 28, 201510 yr jeftinije od kabineta... Da ne pricamo tek o kupovnoj moci u Srbiji i Americi. Medjutim tu nije problem sto je pivo 3 dolara (inace Kabinet kosta 2 dolara). Problem je sto je plata u Srbiji 400 dolara. Ovde je cena piva klasican odnos ponude i potraznje. Kabinet kosta onoliko koliko moze potraznja da plati. Voleo bih da mogu da probam to islandsko za 3 dolara.
January 28, 201510 yr americkim, moja lokalna radnja u njujorku. Kolika je prosecna plata u NY? Izvinite za off topic.
January 29, 201510 yr heh, ladno apatinska pivara počela da uvozi Blue Moon pivo za oko 140 dinara! kupio i cobru, a izgleda ima i neki engleski Doom Bar, ali za to nikada nisam ni čuo. inače, šupčine iz univerexporta mi na kasi naplatili za 5-6 dinara više od cene koju su istakli ispred piva.