Jump to content

Featured Replies

ko prepozna manje od neverovatnih 5 aroma po pivi, taj je pitjka 

• Replies 6.5k
  • Views 545.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 22. 1. 2015. at 9:05, Pontijak said:

ja to da utesim, jeste pivo dobra tema ali iz istorije se vidi da ima mnogo grdjih vajbova uz pivo nego sto su postovi na ovoj temi :lolol:

Pa ne znam za to, da ovima neko podeli krigle, ko zna šta bi bilo.

On 22. 1. 2015. at 13:02, Indy said:

Pa ne znam za to, da ovima neko podeli krigle, ko zna šta bi bilo.

samo sto se ovde pivo sluzi u malim casama, cetiri case za jedno 0,33 :lolol:

Toliko gluposti serundate ovde da sam morao još jednom da vam kažem, ajde blind test za Hollier than Pope Yolo, za vina, recenzije za koncerte, domišljate doskočice o svemu i svačemu, da učestvuju i prepametnih par članova...stvarno sada odoh...

On 22. 1. 2015. at 13:51, Zecken said:

Toliko gluposti serundate ovde da sam morao još jednom da vam kažem, ajde blind test za Hollier than Pope Yolo, za vina, recenzije za koncerte, domišljate doskočice o svemu i svačemu, da učestvuju i prepametnih par članova...stvarno sada odoh...

ajd mlada samo polako...

bye-bye.gif

On 22. 1. 2015. at 13:47, Zecken said:

A ti si debil  :lolol:  :lolol:  :lolol:

nije lepo vredjati ljude cak i sa tim stavljanjem smajlija

mnogo tanke zivce imas, ti si stvarno mislio da mozes da dodjes ovde i prospes nekoliko fraza nedeljno koje su analogne prosipanju mokrace posle ispijanja loseg piva i da ocekujes da ce ceo forum da pohrli i krene da kupuje i pije ono sto mu ti savetujes? ne ide to tako, moras da ucis nesto i o tehnikama marketinga, na ovom forumu ima zaista majstora komunikacije koji umeju da plasiraju svoje ideje a da pri tome budu i zabavni i informativni

Edited by Pontijak

e tako. :sleep:

oćemo sad na pivce, pontijak?

On 22. 1. 2015. at 14:01, Singer said:

e tako. :sleep:

oćemo sad na pivce, pontijak?

vidi se odmah covek odrastao u bloku 1 :thumbsup:

da se vratimo temi: jutros sam cekao neki paket iz pule, onaj nacin preko sofera buseva, ustao pre zore, cekao duze nego sto sam mislio, u zoru svratio kod drugarice jos iz osnovne skole da odnesem paket, u njemu su bile stvari za oboje, kako prija u rano jutro karlovacko pivo iz koncerve, komada dva, zateklo se kod drugarice u frizideru, a i okrepljuje neispavane i umorne trudbnenike koji nisu doruckovali, sve u svemu cio i oran sam dosao na posao, taman dovoljno vremena proslo da ne ispadne da dolazim na posao sa dva piva u sebi popijenih par minuta pre pocetka radnog vremena :lol:

radost u pivu, radost u pivu, to je smisao, naravno i ukus piva ali da moram da vreme provedem sa ovakvim neuroticnim smaracima koji na mufte pokusavaju da uvale svoj proizvod a pritom i ne znaju marketinske tehnike pristupanja potencijalnim kupci, pa stvarno bi mi preselo i najbolje pivo koje se prodaje u bg

i jos nosim kuci 1 marzemino ali to je vec oftopik :)

Edited by Pontijak

nemam pojma što si se iscimao toliko? si gledao onu epizodu south parka kada token dovede snoop doga i opru? svako se mora tovariti za nešto. ne znam što se toliko primaš?

realno super je prozivka da je četvoro delilo 0.33 od 2 soma.

Edited by Ravanelli

On 22. 1. 2015. at 14:10, Ravanelli said:

realno super je prozivka da vas je četvoro delilo 0.33 od 2 soma.

ja to ne bi diro, ipak je to pivo sa neverovatnih 5 aroma

ovo ce da ukrade neko ko smislja gegove koje posle koriste pisci scenarija, urnebesno je sve to sa 5 aroma 4 case 3 decilitra, hej! moze i kao naziv filma!

Od toga je izgleda jedino bolje neverovatnih 5 stranica vrcenja iste ploce. Meni iskreno veoma interesantno, sa sigurne distance.

On 22. 1. 2015. at 14:19, Pontijak said:

5 aroma 4 case 3 decilitra 2 iljade 1 pivo

Edited by Skyhighatrist

On 22. 1. 2015. at 14:19, Pontijak said:

5 aroma - 4 case - 3 decilitra - 2 soma dinara - 1 gutljaj

edit: hehe, ista ideja

Edited by Ravanelli

:thumbup:

sky i ravaneli, doveli ste pricu do perfekcije, placem od smeha na kraju radnog vremena

Edited by Pontijak