Anonymous Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Tamni Kozel je mnogo dobro pivo, šteta je što ga nema u Srbiji, u CG je 1,7 evra, vredi svaki cent.
Indy Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Probacu tog kozoroga, premda ja nisam neki tamnopivac (mislim da ima i svijetla verzija). A posle radnog dana sledi neko ladno pivce...
porucnik vasic Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Одлична листа, даје добре референце. http://www.homebrewersassociation.org/news/zymurgys-2014-best-beers-america/
Sir Oliver Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Otišao mi zet u uGrčku, kao prethodnica, prethodnica vojvode Đujićada ispita lokalnu pivsku obranu od vrućine. Prvo lidnusnuo ovaj Mythos.
wall Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Dobar je Mythos. Inače u Rodi dele Bud za nekih 75-6 din. Ne znam kako se kotira ovde, ali meni skroz dobar.
čekmeže Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Otišao mi zet u uGrčku, kao prethodnica, prethodnica vojvode Đujića da ispita lokalnu pivsku obranu od vrućine. Prvo lidnusnuo ovaj Mythos. Može i Alfa, Fix ništa posebno, crni fix nikako. Znao sam da sam se zajebao dok sam ga uzimao, al privuče me crna limenčica...
Sir Oliver Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Dobar je Mythos. Inače u Rodi dele Bud za nekih 75-6 din. Ne znam kako se kotira ovde, ali meni skroz dobar. Može i Alfa, Fix ništa posebno, crni fix nikako. Znao sam da sam se zajebao dok sam ga uzimao, al privuče me crna limenčica... a-ha, ok..Hvala! Glede Bud-a: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=324&page=194&do=findComment&comment=2528806 Praslin ga okarakterisao kao "Један од лошијих чешких лежака." Ali, to je bilo u aprilu, a i cena je bila manje prihvatljiva. ^_^
wall Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Verujem da je tako, a verujem i da ja nisam baš za bolje. Treba biti racionalan i svestan svojih dometa. -_-
porucnik vasic Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Теби неко даје ова пива за џ? Мислим ако их их плћаш, што не паиш паре? Корисније се троше. Митос је врло добар. Грци су коректни што се пива тиче.
scab Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 mythos se kod nas moze naci u tempo/maxi marketima, al me ne odusevljava nesto. raduje me da je u srbiju stigao odlicni brewdog jackhammer, a nekoga mozda zanima i zanimljivi gotovo kremasti young's double chocolate stout
čekmeže Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Теби неко даје ова пива за џ? Мислим ако их их плћаш, што не паиш паре? Корисније се троше. Митос је врло добар. Грци су коректни што се пива тиче. A i reprezentacija im je najbolja na Balkanu, zar ne?
Recommended Posts